Get ready for spring!

Geef jezelf een lenteboost om het voorjaar bruisend en stralend tegemoet te gaan. Geniet van de lente in de thermentuin en laad je weer op in de voorjaarszon!

Ervaar wat een mooie kleur op je nagels al kan doen met je humeur en hoe de zon een energieboost geeft doordat je lichaam meer vitamine D aanmaakt. Zorg goed voor jouw lichaam; laat kou en spanning wegglijden door een heerlijke massage en lach het leven tegemoet na een oppeppende gezichtsbehandeling. 

Voorjaar specials

Waxing = hot

Het is voorjaar! Rokjes- en bikiniweer is in aantocht! Wil jij een super gladde huid zonder ongewenste haargroei? Met Lycon Precision wax zorg je voor een ultieme bikini look en glanzende benen. Bekijk hier alle waxbehandelingen.

Spray Tan

Wil je nu al een mooie, als door de zon gebruinde huid? Boek dan de Marc Inbane Spay Tan. Bekijk hier alle Spray Tan mogelijkheden.
 

 

Tokyo by OPI

Voel de energie van kleur met de Tokyo Collection by OPI! Deze collectie is vernoemd naar de wereldstad die het ultra-moderne combineert met eeuwenoude tradities. Bekijk hier alle hand & voet behandelingen.

 

Spring time aroma massage

Een heerlijke massage met aroma olie die helpt om te concentreren. Deze massage geeft je een opgewekt en verfrissend lente gevoel. 

Spring boost facial

Gezichtsbehandeling met zuurstof booster om vaalheid van de huid tegen te gaan en een hydraterend masker om de huid weer in balans te brengen.

Spring body pakking Salve in Terra crémepakking

Je wordt ingepakt met Salve in Terra crème, deze crème heeft een licht peelende werking. Maak een keuze uit 3 heerlijke geurende oliën.

Rasul

Met dit heerlijke Oosterse reinigingsritueel maak je je huid klaar om weer te stralen in het voorjaar. Rasul reinigt u uw huid intensief en deze voelt na afloop zijdezacht aan.

Rasul

20,00

In winkelmand