De Thermen in Sanadome zijn alleen te bezoeken in badkleding, ook in de stoom- en mintkamer. Het dragen van badslippers en badjassen wordt geadviseerd.

Faciliteiten Thermen (inbegrepen bij uw bezoek aan de Thermen)

Groot Thermaal binnenbad

Het groot thermaal binnenbad is 33°C met drie interne whirlpools en massagestralen, waarin u heerlijk kunt kennismaken met mineraalrijk thermaalwater uit eigen bronnen.

Foto_Spa-Thermen-binnen-overzicht2_Sanadome

Groot Thermaal buitenbad

Ontspannend in het groot thermaal buitenbad kunt u heerlijk ontspannen in de buitenlucht in het groot thermaal buitenbad van 33°C met onderwater massagestralen, whirlpools, bruis- en massagezitbank, jetstream, massagedouches en bruisplaat.

Foto_Spa-Thermen-buiten_Sanadome

Zoutwaterbad

Zoutwaterbad met ‘Dode Zee Effect’ 34°C, strekt u zich geheel op de rug uit, laat alle spanningen los en sluit de ogen. Door de hoge concentratie zouten ‘draagt’ het water u naar de oppervlakte. Laat u gewichtloos drijven, zodat uw spieren en gewrichten zich optimaal kunnen ontspannen. Het zout heeft een zuiverende werking.

Foto_Spa-Thermen-image4_Sanadome

Kruiden whirlpools

Kruiden whirlpools van 35°C met diverse extracten:

  • Lavendel | puur ontspannend en kalmerend
  • Koolzuur |  stimuleert de doorbloeding van uw huid
  • Zuurstof | oppeppend en vitaliserend
  • Dennen | verkwikkend en verfrissend

Foto_Spa-thermen-whirlpools_Sanadome

Warmwater baden van 37°C

Het warme water zorgt voor een diepe ontspanning. Bovendien heeft het een positieve invloed op de spieren en gewrichten.

Mintkamer van 65°C

Aan het opgietwater is mintextract toegevoegd dat zorgt voor het openen van de luchtwegen. De uitwerking is verfrissend en reinigend. U verblijft hier 10 á 15 minuten (zie zandloper in de mintkamer), gevolgd door een koude douche. Het is hierna belangrijk te drinken en te rusten. Het is verplicht om in de mintkamer op een handdoek plaats te nemen. Warm uw voeten van te voren op bij het voetenbad.

Foto_Spa-Thermen-binnen-mintkamer-detail_Sanadome

Stoomkamer van 45°C

De Stoomkamer heeft een stimulerende en ontslakkende uitwerking op het lichaam. Wij adviseren u circa 10 á 15 minuten in de stoomkamer te verblijven. Hierna kunt u zich douchen in de douche ruimte naast de stoomkamer. Daarna neemt u even lekker rust om even bij te komen van de hoge luchtvochtigheid en warmte.

Voetenbaden

Wissel warme met koude voetenbaden af. Dit stimuleert de doorbloeding.

Thermentuin

Kom helemaal tot rust in de comfortabele ligstoelen en geniet van de groene omgeving.

Foto_Spa-Thermen-buiten-ligbed-relaxen_Sanadome

Aquagym

Dagelijks in het groot thermaal binnenbad om 11.00, 14.30 en 20.00 uur. Deelname aan deze activiteiten zijn geheel vrijblijvend en kosteloos, reserveren is niet nodig.

Foto_Spa-Thermen-binnen-aquagym_Sanadome

 

Restaurants Thermen

Breeze | Spa lounge & terrace

Spa lounge Breeze bevindt zich in de Thermen van Sanadome. Met een warme ambiance en natuurlijke tinten en materialen haalt Breeze het buitengevoel naar binnen. In de lente- en zomermaanden kunt u onder het genot van een hapje en een drankje buiten van de zon genieten op het Breeze-terras in de Thermentuin. Het midden van de Spa Lounge is ingericht met een grote open haard. Wij nodigen u van harte uit om hier gezellig bij te kletsen onder het genot van een kop koffie met gebak.

U kunt in Breeze genieten van koffie of thee met gebak, verse sappen & smoothies, vers bereide belegde broodjes en gezonde maaltijdsalades.

Breeze menukaart

Foto_Restaurant-Breeze-gebak_Sanadome

Marina | Spa restaurant Nijmegen

U kunt in Marina terecht voor koffie of thee met gebak, belegde broodjes, gezonde maaltijdsalades, een 3-gangen dagmenu of diner.

Marina menukaart

Foto_Restaurant-Marina-overzicht_Sanadome