Sanadome: de wellness met badkleding

Op zoek naar een wellness met badkleding? Sanadome Hotel & Spa Nijmegen is een wellness waarbij het dragen van badkleding in de Thermen altijd verplicht is. Ook in onze saunafaciliteiten (de stoom- en mintkamer) kunt u gewoon uw badkleding aan houden. In Sanadome is het dus elke dag badkledingdag! Hierdoor maken wij een wellnessdag toegankelijk voor iedereen. Kom jij genieten van een heerlijke wellnessdag met badkleding? 

Reserveer Thermen Prijzen Thermen

Een ontspannen wellnessdag met badkleding

Een ontspannen verblijf om in balans te komen en te blijven. Dat is waar Sanadome voor staat. De Thermen zijn 365 dagen per jaar te bezoeken. Het Thermale water uit eigen bronnen heeft een minimale temperatuur van 33°C en zorgt voor optimale ontspanning. De zouten en mineralen in ons water hebben bovendien een positief effect op uw spieren en gewrichten. 

Voordelen van een ontspannen wellnessdag in Sanadome:
✓ Een dagje wellness is te vergelijken met een mini-vakantie
✓ U gaat als herboren weer naar huis
✓ Goed voor uw spieren en gewrichten 
✓ Verhoogt de weerstand
✓ U komt mentaal en fysiek tot rust
✓ Wellness met badkleding

Sanashop | Badkleding te koop in Sanadome

Nog geen badkleding in huis? In Sanadome verkopen wij badkleding. Wij zijn tenslotte een wellness met badkleding! Bij Sanashop vind je een groot aanbod badmode van bekende merken. Sanashop heeft prachtige en comfortabele badkleding voor iedere vrouw of man. Wij bieden badmode in de maten 34 t/m 52 en in de cupmaten A t/m G. 7 dagen per week geopend van 09.30 – 19.00 uur en op vrijdag- en zaterdagavond tot 21.00 uur. Zo kunt u in uw nieuwe bikini of badpak genieten van een ontspannen wellnessdag met badkleding.

Sanashop