Super Summer Deal

Kom deze zomervakantie relaxen in Sanadome en profiteer van de Super Summer Deal! Ontvang maar liefst €12,50 korting op een dagkaart en €6,00 korting op een avondkaart en een verzorgende pot scrubzout (250ml) cadeau. De Super Summer Deal is alléén online te bestellen.

Super Summer Deal Dagentree

Super Summer Deal Avondentree

Badkleding en badslippers in de Thermen zijn verplicht. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties, arrangementen of voor geld inwisselbaar. 
Badjassen worden geadviseerd. 


Summer hotelarrangementen

Voor een dag van top tot teen ontspannen hoeft je bij Sanadome de deur niet uit. De Thermentuin is helemaal zomer-klaar. Relax met een hapje en een drankje in de Thermentuin en geniet bij mooi weer van de heerlijke zonnestralen. Daarnaast kun je de koelte opzoeken onder de bomen of in het thermaal buitenbad. Het ultieme rustmoment beleef je in Sanadome!  Kies voor een hotelarrangement en relax een paar dagen extra voordelig in Sanadome of ga voor een arrangement inclusief diner en geniet compleet zorgeloos!

Bekijk alle Summer hotelarrangementen

Summer Specials

Laat je meenemen door de zomerse geuren op onze Beauty & Wellness afdeling deze zomer. Ga voor een Sanadome Summer special en maak je relaxmoment compleet. Be ready for summer!

Summer body gelpakking

Je ligt in een warm waterbed waardoor je een zwevend gevoel ervaart. De pakking bestaat uit aloë vera en katoen. Werkt kalmerend, verzachtend en heeft een vochtherstellende werking.

Summer special facial

Gezichtsbehandeling gericht op het verzorgen en verbeteren van de huid. Special: massage met verfrissende freezeballs en een intensief herstellend gezichtsmasker. 

Summer lotion massage

De lotion is rijk aan vitamines en mineralen, goed voor de huid. De circulatie wordt gestimuleerd, spieren ontspannen en afvalstoffen worden afgevoerd. Verhoogt het geluksgevoel.

Summer scrub rasul

Met dit heerlijke Oosterse reinigingsritueel maak je de huid zomer klaar. Je huid voelt na afloop weer zijdezacht. Dit reinigingsritueel is inclusief een verzorgende olie om de huid te voeden.