Natuurlijke pijnstiller voor gewrichten en reuma
Atrosan tabletten* van A.Vogel is een natuurlijke pijnstiller voor milde gewrichtspijn en reumatische pijn zoals artrose, artritis en fibromyalgie. Het advies is  de tabletten minimaal 4 weken achtereen te gebruiken. Ze kunnen naast reguliere geneesmiddelen worden gebruikt**.

 A.Vogel Atrosan Tabletten: *Traditioneel kruidengeneesmiddel op basis van Harpagophytum procumbens. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik. Lees voor gebruik de bijsluiter. ** Overleg eerst met uw arts.

Meer informatie: www.avogel.nl


Sanadome | medisch kuren in Nijmegen

Het thermale water uit onze eigen zoutwaterbron bevat van nature zouten, mineralen en metaalionen. Deze geven het mineraalrijke water een heilzame werking en een positief effect op spieren en gewrichten.  

Sanadome biedt een speciaal aanbod voor mensen met reuma of een reumatische aandoening zoals reumatoïde artritis, de ziekte van Bechterew, artrose en fibromyalgie. De programma’s kunnen een waardevolle aanvulling zijn op de reguliere behandeltrajecten voor mensen met chronische klachten. Dit maakt Sanadome specialist op het gebied van medisch kuren.

+ Brochure Sanadome kuren met Reuma

 

Bekijk hier de Kuurprogramma’s van Sanadome: 

+ Ambulant kuren arrangement + Meerdaags kuren + Bewegen met reumatische klachten