Spa Shop – Gifts and cosmetics

Cadeau | Huidverzorging | Badproducten | Cadeaubonnen

Geef eens ontspanning cadeau! In onze SpaShop kunt u terecht voor cadeaubonnen, cadeaupakketen, verzorgende huidproducten, make-up, huisgeuren en vele andere cadeauartikelen. Wij staan dagelijks tussen 09.00 en 23.30 uur geheel tot uw beschikking om u een deskundig advies te geven. Wellness cadeau geven was nog nooit zo ontspannend.

 1. CADEAUBON | HET LEUKSTE CADEAU OM TE GEVEN

  Sanadome cadeaubonnen zijn voor bijna elke wens in te vullen: een geldbedrag, als wellnessbon, de entree voor onze Thermen, een behandeling, een dag- of hotelarrangementen en nog veel meer.

  Cadeaubon kopen in de SpaShop van Sanadome
  U kunt een cadeaubon kopen in de SpaShop van Sanadome, dit is elke dag mogelijk tot 23.00 uur. Ook op zaterdag en zondag.

  Cadeaubon online bestellen in de webshop
  Wanneer u uw cadeaubon online bestelt, kunt u kiezen of u deze direct zelf uitprint of per post laat versturen. 

  Bestel uw cadeaubon online
  Telefonisch bestellen
  Indien u geen internetbankieren of iDEAL heeft en u woont niet in de buurt, dan kunt u uw cadeaubon ook telefonisch bestellen via 024-359 72 80. 

  Bestel uw cadeaubon telefonisch

 2. CADEAUPAKKET | RELATIEPAKKET | KERSTPAKKET

  U kunt uw cadeaubon uitbreiden naar een origineel cadeaupakket. Het hele jaar door hebben we aantrekkelijke cadeaupakketten gemaakt. U kunt in onze shop ook een op maat gemaakt pakket samenstellen. Woont niet in de buurt, dan kunt u uw cadeaupakket ook telefonisch bestellen via 024-359 74 04.

  Bestel uw cadeaupakket online
  Bestel uw cadeaupakket telefonisch

 3. THALGO HUIDVERZORGING

  Thalgo, Gezicht- en lichaamsverzorging bevat actieve ingrediënten uit de zee, zeewater en uit zeewier. Thalgo staat voor puur natuurlijke huid- en lichaamsverzorging en revitalisering van lichaam & geest.

 4. EPIONCE | HUIDVERZORGING

  “De sleutel naar echte schoonheid ligt in het herstellen van de huid van binnenuit. Epionce onthult het natuurlijk herstellend, versterkend en beschermend vermogen van uw huid.” De meeste huidverzorgingsproducten zijn tijdelijke oplossingen die aan de oppervlakte blijven en geen echt therapeutisch voordeel bieden. De unieke benadering van Epionce levert een mix van actieve plantaardige ingrediënten die diep de huid indringen en de kern van het probleem aanpakken. Het zorgt voor een sterkere en betere barrièrefunctie van de huid die kan helpen bij het bestrijden van effecten van veroudering en ziekten, terwijl tegelijkertijd wordt bijgedragen aan het voorkomen van ontstekingsfactoren in de huid.

  Meer informatie

 5. OPI | NAGELLAK | HAND- EN VOETVERZORGING

  OPI’s hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. Het assortiment is gericht op zowel natuurlijke nagelverzorging, als handverzorging én cosmetische voetverzorging. Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd op de eerste plaats. Alle OPI producten zijn natuurlijk dierproefvrij!

 6. LOOkX | MAKE UP

  LookX make-up is mede door haar trendcollectie trendy, opvallend en eigenwijs. De trendcollecties zijn afgestemd op de trends van dit moment en worden aangekleed met een ‘must have ‘ product en speciale opbrengtechnieken.

  De complete lijn bestaat uit verschillende basis make-up producten, deze bevatten vitamine A & E. LookX make-up bevat micro zijde parelpigmenten, deze pigmenten geven een prachtige glans en houdbaarheid van uw make-up, u vindt deze pigmenten terug in de meeste producten. LookX voert een trendy make-up collectie van hoge kwaliteit en Italiaans design

 7. HOME DECORATION

  Veel van de decoratie in Sanadome is te koop, deze zijn herkenbaar aan de SpaShop prijskaartjes. Leuk om cadeau te geven of voor uzelf!

 8. Afrikaanse kunstwerken met een goed doel

  Decoratieve dierfiguren geïnspireerd op de Afrikaanse wildernis. De vrolijke decoraties worden gemaakt in het ‘art & craft’-centrum van het Painted Dog Conservation Project in Zimbabwe, dat zich inzet voor de Afrikaanse wilde hond. De hond wordt met uitsterven bedreigd. Het project betaalt lokale mensen om het stropen tegen te gaan. Zij gaan dagelijks op pad om valstrikken uit de ‘bush’ te verwijderen. Van de opgehaalde strikken fabriceren jeugd en volwassenen de mooiste kameleons en olifanten.  Van de opbrengst door verkoop aan toeristen kunnen zij in hun onderhoud voorzien en schoolgeld betalen. In het kader van dit project zijn in de loop der jaren al meer dan tienduizend strikken verwijderd, wat zeker duizend honden heeft gered van een gruwelijke dood. Laat in onze shop een diertje feestelijk inpakken en u geeft een maatschappelijk verantwoord cadeau.  Meer informatie>

 

Bel ons direct - Tel:0243597404 Stuur een email