Home decoration

Woonaccessoires, home decoration in Nijmegen

Laat u inspireren door het sfeervolle interieur van Sanadome en neem de Spa beleving mee naar huis. Personaliseer uw huis met de leukste woonaccessoires, volledig volgens de laatste trends. Onze windlichten, vazen, theelichthouders, kaarsen en huisgeuren zijn een welkome aanvulling voor in huis. En dat voor elk budget. Leuk om cadeau te geven of voor uzelf. 

ONZE MERKEN

 1. Riverdale

  Riverdale, fashionable living, is een van de bekendste merken van woonaccessoires voor het hele huis. Net als in de mode, wisselt de collectie drie maal per jaar. Designers vertalen de laatste modetrends naar ontwerpen voor het nieuwe seizoen. Een mooie selectie uit de seizoenscollecties is bij ons verkrijgbaar.

  Riverdale woonaccessoires | woondecoratie | home decoration verkrijgbaar in Sanadome

  + Riverdale website

 2. Mansion Atmosphere

  Met veel zorg stellen de designers van Mansion Atmospehere twee maal per jaar een nieuwe collectie samen; woonaccessoires speciaal gericht op het seizoen. Zo beschikken wij in Sanadome over uitgebreide en afwisselende voor- en najaarscollecties passend bij ieder seizoen, het gehele jaar door.

  Mansion Atmosphere | woonaccessoires | home decoration in Sanadome

 3. Easy Candle | LED theelichtjes

  Easy Candle is de enige ècht sfeervolle oplossing voor alle ongemakken van brandende kaarsen; geen druipend kaarsvet, geen brandgevaar, geen roetaanslag, wel een duurzame LED kaars welke kosten en tijd bespaart! Oplaadbare theelichtjes met een speciale kleurcoating, wat zorgt voor een mooi en natuurlijk licht met een realistische flikkering: net als bij echte kaarsen. De kaarsen zijn inductie oplaadbaar, dus zonder kwetsbare contactpunten. Inclusief een handige afstandsbediening om de theelichtjes op afstand aan of uit te zetten.

  Easy candle | LED theelichtjes met afstandsbediening