Cadeaubonnen

Sanadome cadeaubon | wellnessbon | hotelbon

Bent u op zoek naar een cadeau voor een speciale gelegenheid? Bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft , vader- of moederdag, kerst, sinterklaas, valentijn of gewoon om iemand te verwennen.

Ontspanning … Leuk om cadeau te geven!

Cadeaubonnen (Sanadootjes) zijn voor bijna elke wens in te vullen; bijvoorbeeld met een geldbedrag, als Wellnessbon, entree voor de Thermen, een behandeling of een dag- of hotelarrangement. Een Sanadootje op maat? Wij zijn u met alle plezier van dienst uw cadeau op maat te verzorgen.

+ Cadeaubon bestellen | meteen downloaden of ontvangen per post

 

 1. 1
  Hoe kunt u een Sanadootje bestellen?

  – Sanadootjes zijn dagelijks verkrijgbaar tot 23.30 uur bij onze thermenreceptie.
  – Ook het laten toezenden van een Sanadootje is mogelijk; te bestellen via onze webshop. Wij willen u attenderen op een toeleveringstijd van 2 tot 3 dagen*.
  – U kunt ook kiezen om uw cadeaubon zelf te printen,  na betaling krijgt u een link om de cadeaubon te downloaden. Deze kunt u vervolgens zelf uitprinten.

 2. 2
  Betalen

  Betalen via de webshop kan uitsluitend via iDEAL  Foto_hotel_iDEAL_Sanadome

  Indien u geen internetbankieren heeft, kunt u de cadeaubon ook gewoon telefonisch bestellen via tel: 024 – 359 72 80

 3. 3
  Hoe snel heeft u een Sanadootje in huis?

  Zodra de betaling is gedaan, worden de kadobonnen dezelfde dag nog toegestuurd. Wij informeren u met nadruk, dat de verwerking, toezending en ontvangst van de kadobonnen 2 tot 3 werkdagen kan vergen. Een termijn voor toezending kan helaas door ons niet gegarandeerd worden!

 4. 4
  Bestelprocedure
  • Bestel uw cadeaubon in de webshop
  • Uw Sanadootje wordt direct verstuurd na ontvangst van uw betaling.
  • Bij grotere bestellingen (vanaf €200) adviseren wij u uw zending te laten aantekenen (± €7 per zending)

  Let op: Aangetekende post wordt niet op zaterdag bezorgd.

 5. 5
  Geldigheid cadeaubon

  Onze cadeaubonnen blijven onbeperkt geldig. De geldigheidsduur van één jaar, zoals vermeld op alle uitgegeven bonnen, is van toepassing bij eventuele prijsverhogingen (er kan dus een bijbetaling gevraagd worden) Alle cadeaubonnen zijn inwisselbaar voor de destijds uitgegeven waarde en voor alle mogelijke diensten, producten, behandelingen of arrangementen. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

 6. 6
  Luxe cadeauverpakking

  U kunt bij het bestellen ook kiezen voor een luxe cadeauverpakking. Voor €2,95 krijgt u de Giftcard in een luxe milieuvriendelijk doosje thuisgestuurd. (Gratis bij een waarde vanaf €100)