Tijdens de december feestmaand stond er in Sanadome een wensboom. Gasten van de Spa en het hotel mochten hun droomwens opschrijven en in de wensboom ophangen. Tussen alle grappige, ontroerende en mooie wensen heeft Sanadome 3 winnaars geselecteerd. De eerste winnaar is Sandy Verschuren uit Tilburg. 

“Onze zoon is 7 jaar en speelt ijshockey bij de Tilburg Trappers. 3x per week sport hij samen met de kinderen uit het U8 en U10 team, zij douchen na elke training of wedstrijd. Het zou geweldig zijn als alle kids dezelfde badslippers van Sanadome aan kunnen doen onder de douche, ze verdienen het.” wenste Sandy.

De jeugd teams U8 en U10 trainen twee maal per week fanatiek om in het weekend het land door te reizen voor wedstrijden. Sandy: “Ijshockey is een dure sport, de kinderen moeten zelf ook op zoek naar sponsoring om het voor het hele team betaalbaar te houden. Alle beetjes helpen, de kids zijn heel erg blij met de slippers.”

sanadome-droomwens_slippers-tilburg-trappers_u8-u1031Afgelopen woensdag is Pim de Vries, Director of Marketing & Sales bij Sanadome, naar Tilburg afgereisd om de slippers uit te delen. 

 Naast de wens van Sandy laat Sanadome ook nog twee andere wensen in vervulling gaan: Lianne wenste haar tante een moment van ontspanning omdat zij kampt met chronische pijn. Het warme Thermale water in Sanadome laat haar de pijn even vergeten.

droomwens-lianne-de-jong-voor-riette-uil-onspannen-in-sanadome-_1Tante Riette & haar man (mantelzorger)

De derde winnaar is Charlotte, haar droomwens is om in het voorjaar een dag biggetjes verzorgen. Het team van Sanadome levert waar mogelijk een positieve bijdrage aan de samenleving en de mensen die dit nodig hebben.