Lunchen in Nijmegen | The Club Lounge – Bar & terrace

In het atrium van Sanadome Nijmegen, vindt u The Club Lounge en bar. Een comfortabele en rustige lounge om heerlijk à la carte te lunchen. Bij mooi weer kunt u de lunch en borrel ook buiten, op het terras van de The Club Lounge nuttigen. Of gebruik voorafgaand aan uw diner een heerlijk aperitief in The Club Lounge. Tevens geschikt voor een gezellige borrel met bittergarnituur of warme chocolademelk met slagroom en gebak bij de open haard.

Wij schenken Peeze Mex-Eco koffie, gemalen van topkwaliteit koffiebonen met het Max Havelaar keurmerk.

U kunt in The Club Lounge gratis gebruikmaken van onze zeer goede WiFi verbinding. Wilt u aan de bar of in de comfortabele stoelen rustig wat lezen, of op onze televisie het laatste nieuws bekijken? Dan bent u in The Club Lounge aan het juiste adres.

  1. ALLERGIEËN | DIEETWENSEN | ALLERGENEN

    Ook in The Club Lounge houden wij rekening met allergieën, lactose intolerantie, coeliakie (glutenvrij). Wij bieden u veganistische, suikervrije, zoutarme en vegetarische alternatieven. De koks Albert van Rheede en Jacco Beck zijn beiden afgestudeerd als voedingsdeskundige. Zij vinden voor u altijd een passende oplossing voor uw dieetwensen. Om er zeker van te zijn dat onze keuken volledig aan uw dieetwens kan voldoen, kunt u dit aangeven bij uw reservering.

    Wij houden rekening met uw dieetwensen, allergieën en bieden smakelijke vegetarische gerechten in Ninety, groepen restaurant Nijmegen

    Jacco Beck, Chef kok en voedingsdeskundige in Sanadome: “Ik help u graag met een passende oplossing voor uw dieetwens of allergie.”

  2. OPENINGSTIJDEN

    The Club Lounge in Sanadome is dagelijks geopend van 08.00 tot 01.00 uur.

Lounge menukaart  Bel ons direct Stuur een email

Wij houden rekening met uw allergieën, intolerantie en dieetwensen:

Vegan Friendly

2ei2gluten2lupine2melk2mosterd2noten2pindas2schaald2selderij2sesamsaad2soja2vis2weekdieren

Onze menukaart bevat (h)eerlijke gerechten bereid met diverse streekproducten

Sebastiaan Ruijs - Sous Chef