Marina | Spa en Thermen restaurant

Onze gasten die genieten van de Thermen, zijn in Marina, het Spa restaurant van harte welkom voor koffie of thee met gebak, een lekkere lunch met verse belegde broodjes of een heerlijke maaltijdsalade. Als besluit van een ontspannen dag in de Thermen serveren wij in Marina ook een driegangen dagmenu of compleet diner.

Het gemak van achteraf betalen. Bij binnenkomst krijgt u van onze receptionisten een armband met chip. Deze chip registreert uw bestellingen in de restaurants Marina en Breeze tijdens uw verblijf. De chip opent ook de deuren voor u, ook die van uw eigen kluis in de omkleedruimte. Daarin bergt u veilig uw persoonlijke eigendommen op. Na afloop van uw bezoek rekent u aan de kassa uw bonnetje af en levert u de armband in. Heel eenvoudig, heel comfortabel.

  1. ALLERGIEËN | DIEETWENSEN | ALLERGENEN

    Ook in Marina houden wij rekening met allergieën, lactose intolerantie, coeliakie (glutenvrij). Wij bieden u veganistische, suikervrije, zoutarme en vegetarische alternatieven. De koks Albert van Rheede en Jacco Beck zijn beiden afgestudeerd als voedingsdeskundige. Zij vinden voor u altijd een passende oplossing voor uw dieetwensen. Om er zeker van te zijn dat onze keuken volledig aan uw dieetwens kan voldoen, kunt u dit aangeven aan een van onze medewerkers in Spa restaurant Marina.

    Albert van Rheede, Chef kok en voedingsdeskundige in Sanadome: "Ik help u graag met een passende oplossing voor uw dieetwens of allergie."

    Albert van Rheede, Chef kok en voedingsdeskundige in Sanadome: “Ik help u graag met een passende oplossing voor uw dieetwens of allergie.”

  2. OPENINGSTIJDEN

    Dagelijks |  12.00 – 22.00 uur. U bezoekt Marina in badkleding met badjas.

 

Marina menukaart  Bel ons direct Stuur een email

Wij houden rekening met uw allergieën, intolerantie en dieetwensen:

Vegan Friendly

2ei2gluten2lupine2melk2mosterd2noten2pindas2schaald2selderij2sesamsaad2soja2vis2weekdieren