Flow | à la carte & buffetrestaurant Nijmegen | international cuisine

In Flow à la carte en buffetrestaurant Nijmegen serveren wij u onze culinaire, à la carte specialiteiten en luxe, internationale buffetten. Kies voor heerlijke wereldgerechten die onze topkoks hebben geselecteerd of proef van de ‘Spa Cuisine’ met caloriearme gerechten.

 1. ONTBIJT

  Geniet van een heerlijk ontbijtbuffet met een grote variatie aan gezonde ontbijtgerechten.

  OPENINGSTIJDEN

  Ma – vr | 07.00 – 10.30 uur
  Za – zo | 08.00 – 11.00 uur

 2. LUNCH

  A la carte restaurant Flow is zeer geschikt voor een lunchafspraak met een zakelijke relatie. De menukaart is gevarieerd en parkeren kunt u direct voor de deur.

  OPENINGSTIJDEN

  Dagelijks | 12.00 – 17.00 uur

  Reserveer lunch
  Bekijk lunch menukaart

 3. DINER

  Wilt u lekker dineren in Nijmegen? Wij bevelen onze menukaart met diverse streekproducten van harte aan. Restaurant Flow is dagelijks geopend. Geniet van à la carte specialiteiten of hetFlavours of the World diner buffet.

  OPENINGSTIJDEN

  Dagelijks | 18.00 – 22.00 uur

 4. DINER BUFFET (VR-ZA) | FLAVOURS OF THE WORLD

  Elke vrijdag- en zaterdagavond serveren wij vanaf 18.00 uur het overheerlijke Flavours of the World diner buffet.

  Een culinaire reis om de wereld met specialiteiten uit de Mediterrane, Aziatische en Europese keuken. Ontdek en combineer de heerlijkste wereldgerechten. Proef op vrijdag en zaterdag van het lekkerste wat de wereldkeuken te bieden heeft.

  Laat u culinair verrassen door bijvoorbeeld: Parmaham met meloen – Tom Yam soep – Vitello Tonato – Oesters – Carpaccio – Yakitori – Thai beef – Kip ajam – Lamsbout – Gerookte zalm – Lasagne – Gamba’s – Tiramisu – Chocolade piramide – divers taarten en ijssoorten en nog heel veel meer….

  Voor slechts €39,95 p.p. kunt u in Flow restaurant Nijmegen genieten van deze culinaire wereldreis. U kunt zowel als dagbezoeker als hotelgast gebruik maken van het Flavours of the World buffet. Vergeet niet uw tafel van tevoren te reserveren.

  OPENINGSTIJDEN

  Vr – za | 18.00 – 22.00 uur

 5. ALLERGIEËN | DIEETWENSEN | ALLERGENEN

  In restaurant Flow houden wij rekening met allergieën, lactose intolerantie, coeliakie (glutenvrij). Wij bieden u veganistische, suikervrije, zoutarme en vegetarische alternatieven. De koks Albert van Rheede en Jacco Beck zijn beiden afgestudeerd als voedingsdeskundige. Zij vinden voor u altijd een passende oplossing voor uw dieetwensen. Om er zeker van te zijn dat onze keuken volledig aan uw dieetwens kan voldoen, kunt u dit aangeven bij uw reservering.

  Flow buffetrestaurant Nijmegen houdt rekening met uw dieetwensen, allergieën en biedt smakelijke vegetarische gerechten.

  Albert van Rheede, executive chef en voedingsdeskundige in Sanadome: “Ik help u graag met een passende oplossing voor uw dieetwens of allergie.”

Reserveer lunch Lunch menukaart Reserveer diner Diner menukaart Dessertkaart Wijnkaart Bel ons direct

Wij houden rekening met uw allergieën, intolerantie en dieetwensen:

Vegan Friendly 2ei2gluten2lupine2melk2mosterd2noten2pindas2schaald2selderij2sesamsaad2soja2vis2weekdieren