Breeze – Spa Lounge & terrace | Relaxt loungen in Nijmegen

Ruime zithoeken met comfortabele loungebanken. Dat is restaurant Breeze. Met natuurlijke tinten en materialen haalt Breeze het buitengevoel naar binnen in een warme ambiance. Het midden van de Spa Lounge is ingericht met een grote open haard. De behaaglijke sfeer nodigt u uit om te ‘verdrinken’ in een tijdschrift of een goed boek.
Koffie met iets lekkers. Gezonde, versgeperste vruchtensappen en smoothies of een glas, koele Chardonnay. Wij serveren u in de lente en zomer met plezier onze gezonde, culinaire wondertjes op het grote loungeterras. Neem er een glas tintelfris Sanad’eau bij. Heerlijk water, exclusief uit eigen bron.

Lekker loungen in Nijmegen. Verspreid over de tuin vindt u rustige zitplaatsen, altijd prettig beschut én met veel ruimte voor de zon. De terrassen zijn met elkaar verbonden door looppaden omgeven door kleurrijke rododendrons, krentenboompjes, hortensia’s en frisgroene hazelaars. Een tuin die uitnodigt om te luieren op comfortabele loungebanken bij Breeze en ligbedden op de hardhouten vlonders. Lekker bijkletsen of een boekje lezen op het ruime terras. Met een heerlijk drankje en een gezond hapje erbij. Afgewisseld met een verfrissend bad in het thermale buitenbad.
’s Avonds brandt er sfeerverlichting die onze prachtige eiken en groene beplanting mooi aanlicht. Op de achtergrond klinkt rustige muziek. Mooie zomeravonden liggen in het verschiet. Loungen in Nijmegen was nog nooit zo relaxed. Spa lounge Breeze bevindt zich in de Thermen van Sanadome.

  1. ALLERGIEËN | DIEETWENSEN | ALLERGENEN

    Ook in Breeze houden wij rekening met allergieën, lactose intolerantie, coeliakie (glutenvrij). Wij bieden u veganistische, suikervrije, zoutarme en vegetarische alternatieven. De koks Albert van Rheede en Jacco Beck zijn beiden afgestudeerd als voedingsdeskundige. Zij vinden voor u altijd een passende oplossing voor uw dieetwensen. Om er zeker van te zijn dat onze keuken volledig aan uw dieetwens kan voldoen, kunt u dit aangeven een van onze medewerkers in Spa Lounge Breeze.

    Wij houden rekening met uw dieetwensen, allergieën en bieden smakelijke vegetarische gerechten in Ninety, groepen restaurant Nijmegen

    Jacco Beck, Chef kok en voedingsdeskundige in Sanadome: “Ik help u graag met een passende oplossing voor uw dieetwens of allergie.”

  2. OPENINGSTIJDEN

    Dagelijks | 09.00 – 23.30 uur. U bezoekt Breeze in badkleding met badjas.

Breeze menukaart  Bel ons direct Stuur een email

Wij houden rekening met uw allergieën, intolerantie en dieetwensen:

Vegan Friendly

2ei2gluten2lupine2melk2mosterd2noten2pindas2schaald2selderij2sesamsaad2soja2vis2weekdieren