ONTBIJT
Hotelgasten ontbijten van een luxe en uitgebreid ontbijtbuffet.
LUNCH
De perfecte locatie in Nijmegen voor een zakelijke lunch of voordat u gaat shoppen in de leukste winkelstad van Gelderland.
DINER
In Flow restaurant Nijmegen geniet u van á la carte specialiteiten of van het luxe Flavours of the World buffet.
Ontbijtbuffet
Ma – vr | 07.00 – 10.30 uur
Za – zo | 08.00 – 11.00 uur
Lunch á la carte
Dagelijks | 12.00 – 17.00 uur
Diner á la carte & buffet
Dagelijks | 18.00 – 22.00 uur
Ninety is een stijlvol restaurant met lounge, open haard en private bar. Wij kunnen Ninety exclusief voor u reserveren, een mooie locatie in Nijmegen voor (besloten) bijeenkomsten tot circa 100 personen. Perfect voor bijvoorbeeld een groepsdiner, familiediner, receptie, jubileum of bedrijfspresentatie.
Diner
Vr – za | 18.00 – 22.00 uur
Private dining, familiediner, receptie, bedrijfspresentatie
Op afspraak exclusief voor u te reserveren.
Midden in de levendige en gezellige sfeer van onze lobby, vindt u de Club Lounge en bar. Geniet van een á la carte lunch, een borrel aan de bar of een aperitief voor uw diner in restaurant Flow bij de open haard.
Openingstijden Club Lounge
Dagelijks | 08.00 – 01.00 uur
Marina is een self service restaurant gelegen in de Thermen waar u (in badkleding of badjas) kunt genieten van een kopje koffie met gebak, verse broodjes of een compleet dagmenu.
Ma – zo | 12.00 – 22.00 uur
Spa Lounge Breeze bevindt zich in de Thermen van Sanadome. Wij nodigen u van harte uit om hier gezellig bij te kletsen onder het genot van een kop koffie met gebak of een gezonde maaltijdsalade.
Dagelijks | 09.00 – 23.30 uur
Het keukenteam van Sanadome kookt internationaal georiënteerd onder leiding van bevlogen en gepassioneerde topkoks. Zij koken met duurzame, dagverse en waar mogelijk lokale producten. In alle restaurants van Sanadome bieden we heerlijke alternatieven voor veganisten, vegetariërs of mensen die een speciaal dieet volgen.
Albert van Rheede is letterlijk én figuurlijk de goedgemutste executive chef van onze, al zeggen we het zelf, uitstekende keuken. De topkoks Albert, Jacco, Sebastiaan en hun team koken met wat het land, bij voorkeur in de buurt, hen brengt. Met verstand van vers en gezond. “Wij gaan voor de pure smaak en letten op de afkomst van onze producten en of ze op natuurlijke wijze zijn geteeld en gekweekt. In restaurant Ninety bieden we fantastische menu’s voor een besloten groepsdiner tot wel 100 personen. Ideaal voor een zakelijk diner of een groepsdiner met familie en vrienden.”
Albert van Rheede
“Eerlijke producten, mooie gerechten en gezonde voeding zijn mijn drijfveer. Mijn passie ligt bij de Aziatische keuken. Ik heb mijn ervaring opgedaan in diverse restaurants en internationale hotels.”
Albert is daarnaast afgestudeerd voedingsdeskundige en imker; hij verzorgt de bijenvolken van Sanadome.
Jacco Beck
“Ik heb veel ervaring opgedaan bij onder andere het Amstel hotel, Chalet Brakkestein en restaurant De Schat in Nijmegen. Altijd met oog voor detail en respect voor de pure smaken van mijn ingrediënten. Ik kook graag de internationale keuken; ik ben voortdurend op zoek naar verrassende smaakcombinaties.”
Sebastiaan Ruys
“Ik kook graag de klassieke Franse, Italiaanse en Aziatische keuken. De kreeft op onze menukaart is mijn signature dish; een echte aanrader! De verfijnde bereiding heb ik mogen leren van Paul Fagel in restaurant Arsenaal in Naarden. Daarnaast heb ik veel werkervaring opgedaan als chef-kok bij Chalet Brakkestein.”
![]() |
|
Onze menukaart bevat (h)eerlijke gerechten bereid met diverse streekproducten
Wij houden rekening met allergieën, lactose intolerantie, glutenvrije gerechten en wensen zoals suikervrij of zoutarm? Ook bevat onze menukaart diverse vegetarische alternatieven en zijn er mogelijkheden voor veganisten.
Iedere vrijdag- en zaterdagavond serveren wij het Flavours of the World diner buffet. Een culinaire reis met specialiteiten uit de Mediterrane, Aziatische en Europese keuken.
Bij Bakkerscafé Brood op de plank in Nijmegen draait alles om brood van de bovenste plank. Lekker en ambachtelijk gebakken van biologische ingrediënten.
Schmidt Zeevis verkoopt producten uit MSC gecertificeerde visserijen, onder het MSC keurmerk.
Wij schenken Peeze Mex-Eco koffie, gemalen van topkwaliteit koffiebonen met het Max Havelaar keurmerk.
Strik is dé leverancier van gebak en patisserie voor Sanadome.
De Hemel is een lokale, Nijmeegse brouwerij en maakt ambachtelijke bier.
't Kraayennest is een lokale leverancier van het verse brood voor Sanadome.