Private chef kookstudio

In de nieuwe kookstudio geniet u van een heerlijke lunch of diner onder begeleiding van onze chef. Kijk toe, leer of assisteer en vraag de chef kok het hemd van het lijf. Aan de grote captains-tafel aanschouwt u hoe hij de gerechten voor uw neus bereidt. Als de zon schijnt dekken we de tafel buiten, op het Private chef terras.

Het leukste is dat u zelf bepaalt hoe interactief u de Private chef ervaring maakt. Samen stemmen we af wat het beste bij uw gezelschap of bijeenkomst past. Alle gerechten worden bereid met apparatuur die ook in ‘normale’ keukens staan. Met alles wat u ziet en leert in de kookstudio steelt u vervolgens thuis de show, want de recepten krijgt u mee naar huis. In de kookstudio willen we u, van jong tot oud, ook kennis laten maken met gezond eten. Dieetwensen en allergieën zijn vooraf bespreekbaar.

Wanneer schuift u bij ons aan? Private chef kookstudio geeft gegarandeerd een originele, culinaire ervaring voor gezelschappen 8 tot 12 personen. Bel ons gerust voor de mogelijkheden bij afwijkende aantallen.

Bel ons direct E-mail uw vraag
  1. CONTACTFORMULIER

    Contactformulier – Private chef kookstudio

    Stel uw vraag, opmerking of prijsopvraag voor Private chef kookstudio.

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.