Invloeden van buitenaf versnellen het verouderingsproces van de huid. Hierdoor ontstaan in de loop der jaren onder andere pigmentvlekken en rode adertjes. Deze aandoeningen zijn nu goed te behandelen met flitslicht. Het geeft de huid weer een frisse en jonge uitstraling.

 1. 1
  Wanneer kiest u voor Skin Rejuvenation?

  1. Hyper pigmentatie:
  – Ouderdomsvlekken,
  – Goedaardige pigmentvlekken
  – Huidbeschadiging door overmatig zonlicht
  – Sproeten
  2. Vaatverwijding:
  – Couperoze
  – Rosacea
  – Spinaevi
  3. Acne (altijd in combinatie met een gezichtsbehandeling)
  4. Rimpels en huidverslapping

 2. 2
  Belangrijke informatie voor u start met Skin Rejuvenation

  – Voor Skin Rejuvenation dient de huid blank te zijn.
  – Na de behandeling met flitslicht mag de huid niet blootgesteld worden aan de zon of zonnebank. Het is noodzakelijk om voor tenminste 2 weken een Sunblock te gebruiken.
  – De huid heeft na de behandeling van pigment- of bloedvatafwijkingen enkele dagen nodig om zich te herstellen. De behandeling kan na ongeveer 3 weken herhaald worden indien nodig.

 3. 3
  Gratis Intake gesprek

  Eén van de belangrijkste onderdelen van de totale behandeling is het intake gesprek. Tijdens dit gesprek bepaalt u of u wel of niet behandeld wilt gaan worden. Daarnaast bepaalt de schoonheidsspecialiste tijdens dit gesprek of behandeling mogelijk is en of uw verwachtingspatroon reëel is. Het gezamenlijk afstemmen op een haalbaar resultaat is te allen tijde eerste vereiste. Het intake gesprek is gratis. De behandeling wordt uitvoerig met u besproken. U krijgt daarbij uitleg over wat er wel en niet is toegestaan gedurende het behandeltraject. U wordt bovendien gevraagd een cliëntenverklaring te ondertekenen.

 4. 4
  De behandeling

  Skin Rejuvenation via het Ellipse Light System is een geavanceerde medisch verantwoorde licht- flitstechniek. De hoge kwaliteitsstandaard van Ellipse producten kan gegarandeerd worden door samenwerking met internationaal erkende dermatologen. Het berust op het principe dat licht van een bepaalde golflengte geabsorbeerd wordt door de huid. Afhankelijk van de indicatie en daarmee de instelling van het apparaat, wordt de golflengte bepaald.

  De behandeling is intensief en snel voorbij, maar is niet geheel pijnloos. Een verdoving is echter niet nodig. Na iedere behandeling is er al resultaat zichtbaar.

 5. 5
  Hoe lang duurt een behandeling?

  De behandeling duurt minimaal 10 tot 30 minuten

 6. 6
  Na de behandeling

  Gewoonlijk stelt men, zelfs bij een uiterst gevoelige huid, geen bijzondere reactie vast, maar soms kan de huid na de behandeling tijdelijk rood worden en/of kan er een lichte zwelling ontstaan. Dit herstelt vanzelf. De huid heeft na de behandeling van pigment- of bloedvatafwijkingen enkele dagen nodig om zich te herstellen. De behandeling kan na ongeveer 3 weken herhaald worden indien nodig.

 7. 7
  Advies ná de behandeling

  Na de behandeling met flitslicht mag de huid niet blootgesteld worden aan de zon of zonnebank. Het is noodzakelijk om voor tenminste 2 weken een Sunblock te gebruiken.

 8. 8
  Het resultaat

  Bij acné:

  Aangezien er bij acne hormonale en genetische factoren een rol spelen, en die schakel je niet zomaar uit. Met de I.P.L. techniek kunnen we actieve acne erg goed behandelen, maar niet uitsluiten dat er opnieuw een uitbarsting plaatsvindt. Het is wel zo dat door de behandeling de kans op uitbarstingen wordt verkleind en verminderd. Het is aanbevolen om gedurende een bepaalde tijd na de behandelkuur 1 à 2 onderhoudsbehandelingen per maand te plannen.

  Bij vaatverwijding:
  De behandelde plek wordt lichter van kleur en zal verminderen en uiteindelijk helemaal verdwijnen. In sommige gevallen is een periodieke nabehandeling nodig.

  Bij hyperpigmentatie:
  In enkele gevallen is het resultaat niet permanent, en zal er na verloop van tijd weer een behandeling moeten plaatsvinden. En omdat het huidverouderingsproces zich voortzet is nieuwe vorming van pigmentvlekjes niet uit te sluiten.

  Bij rimpels en huidverslapping:
  De behandeling is vooral effectief bij beginnende huidveroudering. Maar in een verder gevorderd stadium kunnen we met deze I.P.L. behandeling nog wel een duidelijk zichtbaar resultaat van 60 à 80% vermindering behalen

Prijzen

Skin Rejuvenation intake gratis
Skin Rejuvenation enkele flits € 46
Skin Rejuvenation bovenlip € 61,50
Skin Rejuvenation neus € 61,50
Skin Rejuvenation handrug € 76,50
Skin Rejuvenation jukbeenderen € 76,50
Skin Rejuvenation hals € 118
Skin Rejuvenation wangen geheel € 143
Skin Rejuvenation decolleté € 148
Skin Rejuvenation wangen en neus € 169
Skin Rejuvenation gelaat € 179

Alle technieken die bij Sanadome gebruikt worden hebben een FDA goedkeuring; hun werkzaamheid en effectiviteit is aangetoond middels medische en wetenschappelijke studies.

Het naleven van gegeven instructies is met name van belang om de voortgang en het uiteindelijke resultaat goed te kunnen beoordelen. Alle behandelingen bij Scandic Sanadome Nijmegen gebeuren geheel op eigen risico. Deze informatie is bedoeld om een aantal praktische richtlijnen aan te geven voor het ontharen met Applisonix.

Contact & Informatie

Heeft u nog vragen over Applisonix of wenst u een behandeladvies, dan zijn wij graag bereid u een persoonlijk advies te geven.

Kom naar de gratis informatieavonden Huidverbetering, Anti-aging & Plastische chirurgie

Op alle andere dagen bent u natuurlijk ook van harte welkom. Wij adviseren u om een afspraak te maken zodat onze specialisten voor u klaar staat. Neem hiervoor contact op met de afdeling Informatie & Reserveringen: 024-359 72 96

Anti Aging behandelingen:

 • Zoutwaterbad

  Zoutwaterbad met ‘Dode Zee Effect’ 34°C, strekt u zich geheel op de rug uit, laat alle spanningen los en sluit de ogen. Door de hoge concentratie zouten ‘draagt’ het water u naar de oppervlakte. Laat u gewichtloos drijven, zodat uw spieren en gewrichten zich optimaal kunnen ontspannen. Het zout heeft een zuiverende werking.

 • Warmwater baden van 37°C

  Het warme water zorgt voor een diepe ontspanning. Bovendien heeft het een positieve invloed op de spieren en gewrichten.

 • Voetenbaden

  Wissel warme met koude voetenbaden af. Dit stimuleert de doorbloeding.

 • Thermentuin

  Kom helemaal tot rust in de comfortabele ligstoelen en geniet van de groene omgeving.

 • Stoomkamer van 45°C

  De Stoomkamer heeft een stimulerende en ontslakkende uitwerking op het lichaam. Wij adviseren u circa 10 á 15 minuten in de stoomkamer te verblijven. Hierna kunt u zich douchen in de douche ruimte naast de stoomkamer. Daarna neemt u even lekker rust om even bij te komen van de hoge luchtvochtigheid en warmte.

 • Skin Rejuvenation

  Invloeden van buitenaf versnellen het verouderingsproces van de huid. Hierdoor ontstaan in de loop der jaren onder andere pigmentvlekken en rode adertjes. Deze aandoeningen zijn nu goed te behandelen met flitslicht. Het geeft de huid weer een frisse en jonge uitstraling.

 • Mintkamer van 65°C

  Aan het opgietwater is mintextract toegevoegd dat zorgt voor het openen van de luchtwegen. De uitwerking is verfrissend en reinigend. U verblijft hier 10 á 15 minuten (zie zandloper in de mintkamer), gevolgd door een koude douche. Het is hierna belangrijk te drinken en te rusten. Het is verplicht om in de mintkamer op een handdoek plaats te nemen. Warm uw voeten van te voren op bij het voetenbad.

 • Microdermabrasie

  Een stralende huid als na een facelift! Cosmetisch zandstralen op microscopisch celniveau geeft een ongekend resultaat tegen rimpelvorming, pigmentvlekken, acné en huidbeschadigingen. Deze behandeling is niet te boeken tijdens de zomerperiode.

 • Kruiden whirlpools

  Kruiden whirlpools van 35°C met diverse extracten:
  Lavendel | puur ontspannend en kalmerend
  Koolzuur |  stimuleert de doorbloeding van uw huid
  Zuurstof | oppeppend en vitaliserend
  Dennen | verkwikkend en verfrissend

 • Groot Thermaal buitenbad

  Ontspannend in het groot thermaal buitenbad kunt u heerlijk ontspannen in de buitenlucht in het groot thermaal buitenbad van 33°C met onderwater massagestralen, whirlpools, bruis- en massagezitbank, jetstream, massagedouches en bruisplaat.

 • Groot Thermaal binnenbad

  Het groot thermaal binnenbad is 33°C met drie interne whirlpools en massagestralen, waarin u heerlijk kunt kennismaken met mineraalrijk thermaalwater uit eigen bronnen.

 • Endermologie / LPG Nijmegen

  Lipomassage, een techniek van Endermologie®, biedt dé oplossing voor cellulite, plaatselijke vetophoping en huidverslapping. Op korte termijn weer een mooi silhouet krijgen behoort voortaan tot de mogelijkheden.