Het principe:
Microdermabrasie is een vriendelijker behandelingsmethode dan chemische peeling en de ouderwetse dermabrasie (het afschuren van de huid tot een bepaalde diepte). Een behandeling met de Ultrapeel II vereist geen voorbehandeling of lokale pijnbestrijding. De lichtere meer cosmetische behandelingen geven u een schoon, fris gevoel van de huid. Dode huidcellen en vuil worden verwijderd terwijl de diepere huidlagen gestimuleerd worden.

Microdermabrasie is dan ook een van de mooie technieken die Sanadome gebruikt als voorbehandeling tijdens een Anti aging behandeling. Bij zwaardere behandelingen wordt de opperhuid intensiever behandeld met als gevolg dat er gedurende enkele dagen lichte roodheid kan optreden. Na uw Ultrapeel II behandeling kunt u direct weer werken of sporten.

Door meerdere Ultrapeel II behandelingen achter elkaar te verrichten krijgt u hetzelfde effect als een chemische peeling en dermabrasie zonder de intensieve herstelperiode.

 1. 1
  Wanneer kiest u voor Microdermabrasie?

  Hardnekkige acne, operatielittekens, brandwonden, pigmentvlekken, groei- of zwangerschapsstriae en de zijn enkele voorbeelden die als storend ervaren kunnen worden of een belemmering kunnen zijn in het dagelijks functioneren. Met microdermabrasie kunnen deze huidbeschadigingen tot een minimum terug gebracht worden. Ook rimpelvorming kan zichtbaar vervaagd worden.

 2. 2
  Gratis Intake gesprek

  Voor de Microdermabrasie is vooraf een intakegesprek noodzakelijk. Er zijn geen kosten verbonden aan het intakegesprek.

 3. 3
  De behandeling

  Microdermabrasie is een behandelmethode waarbij de huid, cellaag voor cellaag, wordt afgeschuurd tot een bepaalde diepte. Hierdoor komt er een nieuwe gladde, zachte huid te voorschijn, die in staat is om voedingsstoffen beter op te nemen. Uw huid oogt jonger, frisser en stralender. Een straal ultrafijne steriele kristallen wordt met vacuümzuigkracht over de huid geleid. De kristallen “zandstralen” de huid cellaag voor cellaag. De kristallen worden na contact met de huid direct weer opgezogen en samen met verwijderd huidmateriaal afgevoerd naar een afgesloten wegwerpbuis.

 4. 4
  Hoe lang duurt een behandeling?

  Een kuur zal starten met een intakegesprek om vast te stellen of het te behandelende gedeelte ook behandeld kan worden. Voor een goede start van de kuur is de 1e behandeling altijd 55 minuten. Een vervolgbehandeling duurt minimaal 25 minuten.

 5. 5
  Na de behandeling

  Na de behandeling kan de huid iets trekkerig aanvoelen en roodheid vertonen, zoals bij een lichte zonnebrand. Er kunnen wondjes en schaafplekken ontstaan maar dit is afhankelijk van het niveau waarop wordt gewerkt. Er is een dun laagje van uw huid afgehaald, waardoor een goede nabehandeling van uw huid noodzakelijk is. De behandeling heeft uw huid dunner wordt gemaakt met de en daardoor gevoeliger is voor invloeden van buitenaf.

 6. 6
  Advies ná de behandeling

  Het is van groot belang om de adviezen goed in acht te nemen.
  Geen gebruik maken van make-up, tot 24 u na de behandeling.
  Geen andere agressieve behandelingen van de huid te ondergaan gedurende twee weken.
  Vermijd de eerste dag en de dag na behandeling open water, zwemwater en overmatig transpireren.
  Gebruik van Sunblock bij zonneschijn, niet alleen in de zomer.
  Goede bescherming tegen koude met een vette crème.
  Wanneer er korstjes zijn ontstaan raden wij u aan om hier niet aan te gaan krabben om littekenvorming te voorkomen.
  Een milde peeling kan u helpen de schilfervorming sneller te verwijderen.

 7. 7
  Het resultaat

  Afhankelijk van het doel van de kuur kan bij benadering het aantal behandelingen worden vastgesteld. Bij het opfrissen van de huid of bij striae zijn gemiddeld 4-5 behandelingen in kuurverband nodig. Bij littekens of diepe rimpels zijn 12-15 behandelingen in kuurverband nodig. Dit alles is natuurlijk mede afhankelijk van het herstelvermogen van uw huid en van de thuisverzorging van uw huid met de speciale producten tussen de behandelingen in.

 8. 8
  Hygiene

  De Ultrapeel II is een van de weinige volledig gesloten systemen. Dit houdt in dat alle verbruiksmaterialen steriel geleverd worden (slangen, kristallen e.d.). De gebruikte kristallen en dode huidcellen kunnen niet terug in het systeem, maar worden opgevangen in daarvoor bedoelde buizen die na de behandeling weggegooid worden. Per persoon, worden alle materialen die met uw huid in aanraking komen steriel geleverd.

Prijslijst (prijs per behandeling)

Microdermabrasie intake gratis
Microdermabrasie 25 minuten € 52
Microdermabrasie
incl. No Needle Mesotherapie 50 minuten
€ 132,50
Microdermabrasie 50 minuten € 97
Microdermabrasie
incl. No Needle Mesotherapie 75 minuten
€ 128
   
   

 

Anti Aging behandelingen:

 • Zoutwaterbad

  Zoutwaterbad met ‘Dode Zee Effect’ 34°C, strekt u zich geheel op de rug uit, laat alle spanningen los en sluit de ogen. Door de hoge concentratie zouten ‘draagt’ het water u naar de oppervlakte. Laat u gewichtloos drijven, zodat uw spieren en gewrichten zich optimaal kunnen ontspannen. Het zout heeft een zuiverende werking.

 • Warmwater baden van 37°C

  Het warme water zorgt voor een diepe ontspanning. Bovendien heeft het een positieve invloed op de spieren en gewrichten.

 • Voetenbaden

  Wissel warme met koude voetenbaden af. Dit stimuleert de doorbloeding.

 • Thermentuin

  Kom helemaal tot rust in de comfortabele ligstoelen en geniet van de groene omgeving.

 • Stoomkamer van 45°C

  De Stoomkamer heeft een stimulerende en ontslakkende uitwerking op het lichaam. Wij adviseren u circa 10 á 15 minuten in de stoomkamer te verblijven. Hierna kunt u zich douchen in de douche ruimte naast de stoomkamer. Daarna neemt u even lekker rust om even bij te komen van de hoge luchtvochtigheid en warmte.

 • Skin Rejuvenation

  Invloeden van buitenaf versnellen het verouderingsproces van de huid. Hierdoor ontstaan in de loop der jaren onder andere pigmentvlekken en rode adertjes. Deze aandoeningen zijn nu goed te behandelen met flitslicht. Het geeft de huid weer een frisse en jonge uitstraling.

 • Mintkamer van 65°C

  Aan het opgietwater is mintextract toegevoegd dat zorgt voor het openen van de luchtwegen. De uitwerking is verfrissend en reinigend. U verblijft hier 10 á 15 minuten (zie zandloper in de mintkamer), gevolgd door een koude douche. Het is hierna belangrijk te drinken en te rusten. Het is verplicht om in de mintkamer op een handdoek plaats te nemen. Warm uw voeten van te voren op bij het voetenbad.

 • Microdermabrasie

  Een stralende huid als na een facelift! Cosmetisch zandstralen op microscopisch celniveau geeft een ongekend resultaat tegen rimpelvorming, pigmentvlekken, acné en huidbeschadigingen. Deze behandeling is niet te boeken tijdens de zomerperiode.

 • Kruiden whirlpools

  Kruiden whirlpools van 35°C met diverse extracten:
  Lavendel | puur ontspannend en kalmerend
  Koolzuur |  stimuleert de doorbloeding van uw huid
  Zuurstof | oppeppend en vitaliserend
  Dennen | verkwikkend en verfrissend

 • Groot Thermaal buitenbad

  Ontspannend in het groot thermaal buitenbad kunt u heerlijk ontspannen in de buitenlucht in het groot thermaal buitenbad van 33°C met onderwater massagestralen, whirlpools, bruis- en massagezitbank, jetstream, massagedouches en bruisplaat.

 • Groot Thermaal binnenbad

  Het groot thermaal binnenbad is 33°C met drie interne whirlpools en massagestralen, waarin u heerlijk kunt kennismaken met mineraalrijk thermaalwater uit eigen bronnen.

 • Endermologie / LPG Nijmegen

  Lipomassage, een techniek van Endermologie®, biedt dé oplossing voor cellulite, plaatselijke vetophoping en huidverslapping. Op korte termijn weer een mooi silhouet krijgen behoort voortaan tot de mogelijkheden.