Endermologie | LPG | Lipomassage

LPG vermindert:
• cellulite
• littekens
• huidverslapping
• plaatselijke vetophoping
• en werkt vochtafdrijvend

 

Ondanks allerlei lichaamsoefeningen en de strengste diëten blijft het lichaam op sommige plaatsen te zwaar. Lipomassage, een techniek van Endermologie®, biedt dé oplossing voor cellulite, plaatselijke vetophoping en huidverslapping. Op korte termijn weer een mooi silhouet krijgen behoort voortaan tot de mogelijkheden. Een duurzame oplossing waaraan geen chirurgie te pas komt! Voor Endermologie is vooraf een intakegesprek noodzakelijk. Er zijn geen kosten verbonden aan het intakegesprek.

 1. 1
  Wat is Endermologie?

  Endermologie is een behandelmethode waarbij de weefselbarrières die ten grondslag liggen aan cellulite en vetophopingen worden weggenomen. Met behulp van de Cellu M6® Keymodule Médical ondergaat het onderhuidse vetweefsel een diepgaande bindmassage. Het vastzittende vet wordt zodoende op een bijzonder doeltreffende manier los gerold en los gekneed en als afvalstof afgevoerd.

 2. 2
  Hoe werkt Endermologie?

  Het LPG apparaat heeft diverse behandelkoppen geschikt voor diverse aandoeningen en lichaamsdelen. Endermologie maakt korte metten met overtollige vetrolletjes, een verslapte huid en alle andere bovengenoemde aandoeningen. De behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage, die voor een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie zorgt.
  De behandelkop van de Cellu M6® Keymodule Médical neemt de huid op en bewerkt die door een in- en uitrollende beweging. De rollende en knijpende beweging van de behandelkop stimuleert de bloed- en lymfecirculatie van het lichaam en bevordert de opname van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen. U draagt een speciaal voor Endermologie ontworpen panty. De panty zorgt ervoor dat de Endermologie behandelkop gemakkelijker over het lichaam glijdt. Het verzekert een optimale hygiëne.

 3. 3
  Hoeveel behandelingen zijn er in totaal nodig?

  Het aantal benodigde behandelingen is voor iedereen verschillend. Gewoonlijk ziet u na 6 à 8 behandelingen al het een en ander veranderen. Een gemiddelde kuur komt op ongeveer 14 à 16 behandelingen. Het advies luidt gemiddeld om 1 à 3 behandelingen per week van minimaal 35 minuten te ondergaan om de kuur grondig op te starten en de circulatie goed opgang te brengen.
  Een kuur zal starten met een gratis intake gesprek om vast te stellen of het te behandelende gedeelte ook behandeld kan worden. Tevens wordt de behandeltijd en duur van de behandeling bepaald.

Prijslijst (prijs per behandeling)

Intake gesprek (max. half uur) Gratis
Lichaamspanty (noodzakelijk voor behandeling) Gratis
Behandeling (35 minuten) € 70
Behandelingen kuur (10 behandelingen + 1 gratis) € 700
Sporten bij Sanasport Health Club | advies 20 min. Gratis

Behandelingsmogelijkheden

 1. 1
  Lipomassage

  Voor afslanken, silhouet verbeteren en verstevigen.
  Lipomassage is een plaatselijke behandeling gebaseerd op de exclusieve technologie van LPG. Al na 6 sessies van 20 minuten, gaan uw silhouet en de kwaliteit van uw huid er zichtbaar op vooruit. En bovendien: u verliest dáár waar u het ook echt wenst.

 2. 2
  Cellulite behandeling

  Snel en doeltreffend voor elke vorm van cellulite
  Cellulite, wat is dat?
  Cellulite is de benaming voor de uiterlijke verschijnselen van een verstoorde stofwisseling in het bindweefsel en een belemmerende afvoer van afvalstoffen. Vooral vrouwen hebben veel last van vetophopingen op plaatsen waar zij dit niet wensen. Het is vooral genetisch bepaald. Het kan echter ook komen door een verkeerd voedingspatroon en de hormoonwerking. Huidweefsel is zeer gevoelig voor hormonale veranderingen (menstruatie, zwangerschap, menopauze) die de vorming van vetopeenhopingen en vetreserves stimuleren. Men verwacht cellulite eerder tegen te komen bij een volslank postuur, dit is echter onjuist, cellulite is niet aan gewicht gerelateerd.

  Endermologie is een natuurlijke, niet operatieve methode. Het neemt de weefselbarrières, die ten grondslag liggen aan cellulite en vetophopingen, weg. Huid en onderhuid krijgen weer een gezonde structuur, gaan er beter uitzien en voelen zachter aan.

  De circulatie wordt hersteld, waardoor een verbetering in de voedingstoestand plaatsvindt van de huid en onderhuidse structuren. Endermologie brengt het natuurlijke proces van verwijdering van vetophopingen op gang en maakt de huid gezond en sterk.

  De behandeling:
  De cellulite behandelingen worden de eerste 4 weken bij voorkeur 2 keer per week uitgevoerd. Hierna kan naar 1 maal per week worden overgegaan. Een behandeling duurt steeds 35 minuten. Het aantal benodigde behandelingen voor een optimaal resultaat bedraagt gemiddeld een 15-tal sessies. Om het verkregen resultaat te behouden is het raadzaam om een maal per 4 à 6 weken een behandeling te laten herhalen.

 3. 3
  After-baby behandeling

  Verbetert uw silhouet na de zwangerschap
  Tijdens de zwangerschap neemt u toe in gewicht en in omvang; dit is de tol die men moet betalen tijdens dit fantastische gebeuren waarbij men nieuw leven geeft. De gewichtstoename is niet alleen te verklaren door de aanwezigheid van uw baby. Deze is ook het gevolg van een hormonale schommeling die in rechtstreeks verband staat met de zwangerschap en van de verhoogde opslag in de vetcelen met oog op de toekomstige borstvoeding. Tevens is deze gewichtstoename een gevolg van een verminderde lichaamsbeweging en van een vermindering van de circulatie in de onderste ledematen.

  Dankzij de Cellu M6® Keymodule Médical leren uw weefsels opnieuw af te voeren, uw bloedsomloop wordt opnieuw geactiveerd, u herwint sneller het gewenste silhouet. Dit programma is een echte welzijnskuur, aangepast aan de “nieuwe mama”.

  De behandeling is snel en doeltreffend:
  – De cellulite die de kop opstak tijdens de zwangerschap.
  – Het stevigheidsgebrek in de “uitgetrokken” zones, zoals buik en heupen.
  – Een mogelijk litteken uit een keizersnede om de ontwikkeling van weefselbarrières te voorkomen.
  – Het geheel aan “silhouetonvolmaaktheden” die misschien al voor de zwangerschap aanwezig waren.

 4. 4
  Huidverslapping

  Voor verbetering van de huidstructuur
  De luchtvervuiling, de overdreven blootstelling aan zonlicht of een onevenwichtige voeding, zijn naast het feit dat de weefselactiviteit verzwakt, verschillende elementen die de huid vroegtijdig laten verouderen: de doorstroming vertraagt, de weefsels krijgen minder zuurstof, vet stapelt zich op en alle belangrijke functies vertragen. Zowel de huid als de spieren en de bloedsomloop hebben, doordat ze minder aangesproken worden, neiging tot veroudering. Het gebrek aan beweging is hier debet aan; of het nu gaat om de beweging van ledematen, van het lichaam of simpelweg om de beweging van de huid!

  Men kan vandaag de dag de weefsels in beweging houden met de Cellu M6® Keymodule Médical, dit is een echte “lichaamsoefening” voor alle weefsels, die erop gericht is u jonger te laten blijven en te laten voelen.

  De behandeling zorgt voor:
  – Een herwonnen circulatie in de aders en de lymfevaten.
  – Het opwekken van de fibroblasten zodat deze meer collageen kunnen aanmaken.
  – Een stimulatie van de vetweefsels om de opslag te beperken.
  – Het opheffen van de weefselbarrières voor een beter transport van zuurstof en voedingsstoffen.

 5. 5
  Gelokaliseerde vetten bij mannen

  Rekent doeltreffend af met o.a. plaatselijke vetten.
  Door zijn groter metabolisme verbrandt een man meer calorieën dan een vrouw; hij heeft dus minder neiging tot opslag. Toch stapelt vet zich door de leeftijdstoename, het gebrek aan lichaamsbeweging en de rijkelijke maaltijden op in de bekende plaatsen op het lichaam, waardoor het moeilijk te verwijderen blijkt. De “love handles”, de maag en in sommige gevallen de borsten worden gebieden die overwonnen dienen te worden en dan nog het liefst zo snel mogelijk.

  Dankzij de Cellu M6® Keymodule Médical worden de overbelaste zones vrijgemaakt, het metabolisme pakt, dankzij de oefening, het beschikbare vet aan, het silhouet tekent zich af en de spieren verschijnen opnieuw.

  De behandeling rekent snel en doeltreffend af met:
  – Plaatselijk vet ter hoogte van de maag of de “love handles”.
  – Opgeslagen vet, soms op de borststreek.

 6. 6
  Litteken behandeling

  Om snel de verkleving los te maken voor jonge en oude littekens.
  Na een chirurgische ingreep, een trauma of en brandwond vormt de huid een litteken met talrijke gevolgen die vaak minder esthetisch zijn of die een invloed kunnen hebben op de bewegingsvrijheid. Littekens zijn een belemmering voor de bloeddoorstroming en de uitwisseling tussen cellen onderling. Een litteken kleeft vaak aan, kan de bewegingen van een gewricht beperken en het vet nestelt er zich soms omheen: het is daarenboven vaak verantwoordelijk voor pijngevoel.

  Dankzij de Cellu M6® Keymodule Médical die zich zowel op het litteken als het omliggende weefsel richt, ontstaat een defibroserende actie. Aangezien de huid wordt opgetild zonder erin te knijpen, wordt deze traumavrij gemobiliseerd om snel de verkleving los te maken, de uitwisselingen opnieuw op te starten en de pijn te verlichten.

  De behandeling heeft een snelle en doeltreffende invloed op:
  – De littekens als gevolg van een keizersnede (en alle littekens op de buikwand) die maken dat de buik bol staat en dit rood ziet.
  – De littekens van brandwonden, zelfs overplanting, die bijzonder onesthetisch zijn en de beweging belemmeren.
  – Alle littekens die leiden tot compressie- en irritatiepijnen ter hoogte van de kleine huidzenuwen.

 7. 7
  Zware benen behandeling

  Rekent doeltreffend af met zware benen en enkels.
  De aders en de haarvaten zijn ingesloten in de huid en het onderliggende vet en ontwikkelen zich in de diepte tussen de spieren. Indien deze aders voor een goede retourcirculatie naar het hart moeten zorgen speelt elk onderdeel een belangrijke rol. De huid moet dun zijn, zonder vetophopingen en dient anderzijds soepel en elastisch te zijn; de spieren moeten veerkrachtig zijn om als pomp op deze bloedsomloop te kunnen fungeren.

  Dankzij de Cellu M6® Keymodule genieten uw aders van een dubbele behandeling. Door het verhogen van de bloedsomloop en de huid mobieler, dunner en veerkrachtiger te maken verdwijnen de pijnen, de benen worden slanker en de bloedsomloop is voor lange tijd hersteld.

  De behandeling rekent snel en doeltreffend af met:
  – De veneuze insufficiëntie, zelfs wanneer spataders de kop opsteken.
  – Zware benen en de enkels die opzwellen bij het einde van de dag.

 

Informeert u bij uw zorgverzekeraar. Bij diverse indicaties is vergoeding mogelijk. Behandelingen geschieden geheel op eigen risico en bij twijfel dient u zelf uw huisarts of specialist te raadplegen.

Contact & Informatie

Heeft u nog vragen over Epionce of wenst u een behandeladvies, dan zijn wij graag bereid u een persoonlijk advies te geven.

Wij adviseren u om een afspraak te maken zodat een van onze specialistes voor u klaar staat. Neem hiervoor contact op met de afdeling Informatie & Reserveringen: 024-359 72 96

Anti Aging behandelingen:

 • Zoutwaterbad

  Zoutwaterbad met ‘Dode Zee Effect’ 34°C, strekt u zich geheel op de rug uit, laat alle spanningen los en sluit de ogen. Door de hoge concentratie zouten ‘draagt’ het water u naar de oppervlakte. Laat u gewichtloos drijven, zodat uw spieren en gewrichten zich optimaal kunnen ontspannen. Het zout heeft een zuiverende werking.

 • Warmwater baden van 37°C

  Het warme water zorgt voor een diepe ontspanning. Bovendien heeft het een positieve invloed op de spieren en gewrichten.

 • Voetenbaden

  Wissel warme met koude voetenbaden af. Dit stimuleert de doorbloeding.

 • Thermentuin

  Kom helemaal tot rust in de comfortabele ligstoelen en geniet van de groene omgeving.

 • Stoomkamer van 45°C

  De Stoomkamer heeft een stimulerende en ontslakkende uitwerking op het lichaam. Wij adviseren u circa 10 á 15 minuten in de stoomkamer te verblijven. Hierna kunt u zich douchen in de douche ruimte naast de stoomkamer. Daarna neemt u even lekker rust om even bij te komen van de hoge luchtvochtigheid en warmte.

 • Skin Rejuvenation

  Invloeden van buitenaf versnellen het verouderingsproces van de huid. Hierdoor ontstaan in de loop der jaren onder andere pigmentvlekken en rode adertjes. Deze aandoeningen zijn nu goed te behandelen met flitslicht. Het geeft de huid weer een frisse en jonge uitstraling.

 • Mintkamer van 65°C

  Aan het opgietwater is mintextract toegevoegd dat zorgt voor het openen van de luchtwegen. De uitwerking is verfrissend en reinigend. U verblijft hier 10 á 15 minuten (zie zandloper in de mintkamer), gevolgd door een koude douche. Het is hierna belangrijk te drinken en te rusten. Het is verplicht om in de mintkamer op een handdoek plaats te nemen. Warm uw voeten van te voren op bij het voetenbad.

 • Microdermabrasie

  Een stralende huid als na een facelift! Cosmetisch zandstralen op microscopisch celniveau geeft een ongekend resultaat tegen rimpelvorming, pigmentvlekken, acné en huidbeschadigingen. Deze behandeling is niet te boeken tijdens de zomerperiode.

 • Kruiden whirlpools

  Kruiden whirlpools van 35°C met diverse extracten:
  Lavendel | puur ontspannend en kalmerend
  Koolzuur |  stimuleert de doorbloeding van uw huid
  Zuurstof | oppeppend en vitaliserend
  Dennen | verkwikkend en verfrissend

 • Groot Thermaal buitenbad

  Ontspannend in het groot thermaal buitenbad kunt u heerlijk ontspannen in de buitenlucht in het groot thermaal buitenbad van 33°C met onderwater massagestralen, whirlpools, bruis- en massagezitbank, jetstream, massagedouches en bruisplaat.

 • Groot Thermaal binnenbad

  Het groot thermaal binnenbad is 33°C met drie interne whirlpools en massagestralen, waarin u heerlijk kunt kennismaken met mineraalrijk thermaalwater uit eigen bronnen.

 • Endermologie / LPG Nijmegen

  Lipomassage, een techniek van Endermologie®, biedt dé oplossing voor cellulite, plaatselijke vetophoping en huidverslapping. Op korte termijn weer een mooi silhouet krijgen behoort voortaan tot de mogelijkheden.