Een 100% natuurlijke anti-age booster met de ‘Lift M6’ van LPG, om ouderdomsverschijnselen efficiënt te behandelen. Deze LPG behandelingen zijn gebaseerd op de bindweefselmassage techniek.

• Rimpels vervagen & contouren worden strakker
• U krijgt een heldere teint

 1. 1
  Wat is Endermolift?

  Deze methode is uniek omdat het lichaam gestimuleerd wordt lichaameigen processen actief te houden. De Endermolift van LPG biedt onmiddellijk zichtbare resultaten, een natuurlijk liftend effect. De resultaten vermenigvuldigen zich sessie na sessie: rimpels vervagen, strakke contouren, heldere teint.

 2. 2
  Hoe werkt Endermolift?

  De exclusieve anti-aging techniek maakt de huid diepgaand steviger om zo de ouderdomsverschijnselen efficiënt te behandelen. De LPG-lift mobiliseert het huidoppervlak met de microkloppingen om de jeugdige cellen diepgaand te stimuleren. Deze lift’s herstellen de natuurlijke productie van collageen.

 3. 3
  Gratis Intake gesprek

  Eén van de belangrijkste onderdelen van de totale behandeling is het intake gesprek. Tijdens dit gesprek bepaalt u of u wel of niet behandeld wilt gaan worden. Daarnaast bepaalt de specialiste tijdens dit gesprek of behandeling mogelijk is en of uw verwachtingspatroon reëel is. Het gezamenlijk afstemmen op een haalbaar resultaat is te allen tijde eerste vereiste. Het intake gesprek is gratis. De behandeling wordt uitvoerig met u besproken. U krijgt daarbij uitleg over wat er wel en niet is toegestaan gedurende het behandeltraject. U wordt bovendien gevraagd een cliëntenverklaring te ondertekenen.

Prijslijst (prijs per behandeling)

Intakegesprek (max. half uur) Gratis
Onze specialist adviseert u LPG Endermolift Kit, die special op uw huidtype is aangepast. De Endermolift Kit is noodzakelijk voor de Lift 6 behandeling en bevat: Een set van 3 Lifts, Een haarband, LPG cosmetica sample € 25

Anti-aging voor de vrouw

Teint verbeteren
Duur behandeling: 15 minuten
Indicatie: Slecht doorbloede en vermoeide huid.
Resultaat: De techniek van de Lift 6 zorgt ervoor dat uw huid wordt voorzien van zuurstof en er weer stralend uitziet.
€ 56,50
Contour Lift
Duur behandeling: 20 minuten
Indicatie: Rimpels
Resultaat: De Lift 6 bevordert de productie van elastine en collageen, de 2 stoffen die verantwoordelijk zijn voor een strakke en soepele huid. Rimpels worden opgevuld, de huid wordt strak maar uw gelaatsuitdrukkingen worden behouden.
€ 67
Stevigheid + Collageen stimulatie
Duur behandeling: 30 minuten
Indicatie: Uw aangezicht verliest elasticiteit.
Resultaat: De dichtheid van de huid verbetert in de diepte.
Uw gelaatsvorm wordt gelift en u krijgt een helder en afgelijnd contour.
€ 77
 Stevigheid + Collageen stimulatie inclusief hals en decolleté
Duur behandeling: 40 minuten
Indicatie: Uw aangezicht, hals en decolleté verliezen elasticiteit.
Resultaat: De dichtheid van de huid verbetert in de diepte. Uw gelaatsvorm wordt gelift en u krijgt een helder en afgelijnd contour.
€ 97,50 
Anti rimpel behandeling
Duur behandeling: 30 minuten
Indicatie: Rimpels.
Resultaat: Een geconcentreerde behandeling voor het gelaat waarbij de rimpels in het gelaat specifiek behandeld gaan worden. De behandeling is verdeeld in 3 fases.
1. Verstevigen van de huid om de contouren te verfijnen
2. Lokaliseren van de rimpels en deze van binnenuit opvullen door de productie van elastine en collageen te activeren
3. Draineren van de huid voor een stralende teint
€ 77
Zuiverende gelaatsbehandeling
Duur behandeling: 30 minuten
Indicatie: Onzuivere huid.
Resultaat: Een specifieke behandeling die de zuivering van huid ten doel stelt. De behandeling is verdeeld in 3 fases met elk een unieke techniek.
1. Verkleint de actieve talg productie
2. Draineren, afvoeren van de afvalstoffen
3. Versteviging voor het verfijnen van het contour.
€ 77

 

Anti-aging voor de man

Detox Energising
Duur behandeling: 15 minuten
Indicatie: Slecht doorbloede en vermoeide huid.
Resultaat: De techniek van de Lift 6 zorgt ervoor dat uw huid wordt voorzien van zuurstof en er weer stralend uitziet.
€ 56,50
Anti vermoeidheid behandeling voor de ogen
Duur behandeling: 30 minuten
Indicatie: Rimpels en wallen rondom de ogen.
Resultaat: Vervaagd de rimpels en verwijdert de kringen rondom de ogen.
De behandeling is verdeeld in 2 fases met elk een unieke techniek.
1. Draineren, afvoeren van de afvalstoffen
2. Versteviging voor het verfijnen van het contour.
€ 77
Plaatselijke Face Lift
Duur behandeling: 30 minuten
Indicatie: Dubbele onderkin.
Resultaat: Verwijdert het vet in de dubbele onderkin en een verfijnde contour.
€ 77
Total Regeneration
Duur behandeling: 40 minuten
Indicatie: Rimpels en verslapte, slecht doorbloede en vermoeide huid.
Resultaat: Een geconcentreerde behandeling voor het gelaat waarbij de rimpels in het gelaat specifiek behandeld gaan worden.
De behandeling is verdeeld in 3 fases.
1. Verstevigen van de huid om de contouren te verfijnen
2. Lokaliseren van de rimpels en deze van binnenuit opvullen door de productie van elastine en collageen te activeren
3. Draineren van de huid voor een stralende teint
€ 97,50 

 

Ben jij gastvriendelijk, gemotiveerd en enthousiast? Ben je energiek en vol passie? Wil jij bijdragen aan een ontspannen verblijf voor Sanadome gasten? Dan zoeken we jou! Team Sanadome bestaat uit 200 collega’s met allemaal maar één doel: onze gasten verwelkomen en in de watten leggen. Join the team!

Word jij onze nieuwe collega? https://www.werkenbijsanadome.nl/

 Informeert u bij uw zorgverzekeraar. Bij diverse indicaties is vergoeding mogelijk. Behandelingen geschieden geheel op eigen risico en bij twijfel dient u zelf uw huisarts of specialist te raadplegen.

Contact & Informatie

Heeft u nog vragen over Epionce of wenst u een behandeladvies, dan zijn wij graag bereid u een persoonlijk advies te geven.

Wij adviseren u om een afspraak te maken zodat een van onze specialistes voor u klaar staat. Neem hiervoor contact op met de afdeling Informatie & Reserveringen: 024-359 72 96

Anti Aging behandelingen:

 • Zoutwaterbad

  Zoutwaterbad met ‘Dode Zee Effect’ 34°C, strekt u zich geheel op de rug uit, laat alle spanningen los en sluit de ogen. Door de hoge concentratie zouten ‘draagt’ het water u naar de oppervlakte. Laat u gewichtloos drijven, zodat uw spieren en gewrichten zich optimaal kunnen ontspannen. Het zout heeft een zuiverende werking.

 • Warmwater baden van 37°C

  Het warme water zorgt voor een diepe ontspanning. Bovendien heeft het een positieve invloed op de spieren en gewrichten.

 • Voetenbaden

  Wissel warme met koude voetenbaden af. Dit stimuleert de doorbloeding.

 • Thermentuin

  Kom helemaal tot rust in de comfortabele ligstoelen en geniet van de groene omgeving.

 • Stoomkamer van 45°C

  De Stoomkamer heeft een stimulerende en ontslakkende uitwerking op het lichaam. Wij adviseren u circa 10 á 15 minuten in de stoomkamer te verblijven. Hierna kunt u zich douchen in de douche ruimte naast de stoomkamer. Daarna neemt u even lekker rust om even bij te komen van de hoge luchtvochtigheid en warmte.

 • Skin Rejuvenation

  Invloeden van buitenaf versnellen het verouderingsproces van de huid. Hierdoor ontstaan in de loop der jaren onder andere pigmentvlekken en rode adertjes. Deze aandoeningen zijn nu goed te behandelen met flitslicht. Het geeft de huid weer een frisse en jonge uitstraling.

 • Mintkamer van 65°C

  Aan het opgietwater is mintextract toegevoegd dat zorgt voor het openen van de luchtwegen. De uitwerking is verfrissend en reinigend. U verblijft hier 10 á 15 minuten (zie zandloper in de mintkamer), gevolgd door een koude douche. Het is hierna belangrijk te drinken en te rusten. Het is verplicht om in de mintkamer op een handdoek plaats te nemen. Warm uw voeten van te voren op bij het voetenbad.

 • Microdermabrasie

  Een stralende huid als na een facelift! Cosmetisch zandstralen op microscopisch celniveau geeft een ongekend resultaat tegen rimpelvorming, pigmentvlekken, acné en huidbeschadigingen. Deze behandeling is niet te boeken tijdens de zomerperiode.

 • Kruiden whirlpools

  Kruiden whirlpools van 35°C met diverse extracten:
  Lavendel | puur ontspannend en kalmerend
  Koolzuur |  stimuleert de doorbloeding van uw huid
  Zuurstof | oppeppend en vitaliserend
  Dennen | verkwikkend en verfrissend

 • Groot Thermaal buitenbad

  Ontspannend in het groot thermaal buitenbad kunt u heerlijk ontspannen in de buitenlucht in het groot thermaal buitenbad van 33°C met onderwater massagestralen, whirlpools, bruis- en massagezitbank, jetstream, massagedouches en bruisplaat.

 • Groot Thermaal binnenbad

  Het groot thermaal binnenbad is 33°C met drie interne whirlpools en massagestralen, waarin u heerlijk kunt kennismaken met mineraalrijk thermaalwater uit eigen bronnen.

 • Endermologie / LPG Nijmegen

  Lipomassage, een techniek van Endermologie®, biedt dé oplossing voor cellulite, plaatselijke vetophoping en huidverslapping. Op korte termijn weer een mooi silhouet krijgen behoort voortaan tot de mogelijkheden.