Nieuw Applisonix!
Applisonix is ’s werelds eerste klinisch bewezen ultrasound haarverwijdering systeem dat de oplossing biedt voor haargroei reductie
van alle soorten haar en huidtypes.

Sanadome biedt al jaren duurzame ontharing voor donkere haren, middels de Ellipse. Met de Applisonix kunt u ook de witte, blonde, rode en grijze haren behandelen.

 1. 1
  Hoe werkt Applisonix?

  Het ultrageluid wordt met behulp van een pincet via de haar naar de haarwortel geleid waar deze vorm van energie omgezet wordt in warmte. Op deze manier wordt in de haarwortel een temperatuur bereikt waardoor de haarwortel dermate beschadigt, zodat de haar zich niet meer kan herstellen

 2. 2
  Hoe vaak moet er behandeld worden?

  Hoeveel behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat verschilt van persoon tot persoon. Vrouwen kunnen minder behandelingen nodig hebben dan mannen, omdat bij vrouwen de haren minder diep liggen en korter zijn. Daarnaast is het vooraf verwachte gewenste resultaat van groot belang. Het is aan te bevelen, om samen met de behandelaar een realistische verwachting overeen te komen.

 3. 3
  Hoe lang moet de periode tussen de behandelingen zijn?

  Voor een volgende behandeling is het van belang dat er weer voldoende haren in de beginfase van de haargroei zijn. En dat is mede afhankelijk van de duur van de haargroeicycli, welke verschillen per lichaamsdeel en per persoon.

 4. 4
  Wat voor resultaat kunt u verwachten?

  In het algemeen is het niet realistisch te spreken van ‘een permanent blijvend’ resultaat. Wij spreken bij voorkeur niet over permanente ontharing, maar liever over duurzame reductie. Het uiteindelijke resultaat van de behandelingen hangt van veel factoren af (haardikte, regio van het lichaam, gedrag voor, tijdens en na de behandelingen van de cliënt etc.) het resultaat is daarom moeilijk vóóraf in te schatten. Zoals bij elke cosmetische behandeling bestaat er een groep “nonresponders”. Uit studies is gebleken dat Applisonix een haarreductie van 39% verwezenlijkt na de tweede behandeling.

 5. 5
  Hoe gevoelig is de behandeling?

  Een behandeling met de Applisonix is vrijwel pijnloos omdat de ultrageluidsgolven zeer lokaal worden afgegeven en niet doordringen tot in het omliggende weefsel waar zich de meeste zenuwuiteinden bevinden.

 6. 6
  Hoe lang duurt een behandeling?

  De behandeling duurt minimaal 10 tot 30 minuten.

 7. 7
  Kunnen alle haren behandeld worden?

  Het is mogelijk om alle haarkleuren te behandelen, wit, zwart, blond, rood, grijs, dik/dun inclusief haar dat al behandeld is met laser of IPL. De techniek is geschikt voor alle huidskleuren, zelfs de gebruinde huid.

 8. 8
  Wanneer kiest u voor een behandeling met Applisonix?

  De unieke nauwkeurige technologie is uitermate geschikt voor de behandeling van de meest gevoelige gebieden zoals wenkbrauwen, bovenlip, oren en neus. Het ultrageluid wordt met behulp van een pincet haar voor haar naar de haarwortel geleid. De Applisonix is hiermee dé ideale vervanger van het elektrisch epileersysteem.

 9. 9
  Uitsluitingen

  Cliënten met o.a. epilepsie, huidkanker, diabetes en / of andere medische contra-indicaties worden niet behandeld. Wij gaan ook bij zwangerschap uit voorzorg niet over tot behandeling.

 10. 10
  Gratis intake-gesprek

  Eén van de belangrijkste onderdelen van de totale behandeling is het intake gesprek. Tijdens dit gesprek bepaalt u of u wel of niet behandeld wilt gaan worden.
  Daarnaast bepaalt de schoonheids- specialiste tijdens dit gesprek of behandeling mogelijk is en of uw verwachtingspatroon reëel is. Het gezamenlijk afstemmen op een haalbaar resultaat is te allen tijde eerste vereiste.
  Het intake-gesprek is gratis. De behandeling wordt uitvoerig met u besproken. U krijgt daarbij uitleg over wat er wel en niet is toegestaan gedurende het behandeltraject. U wordt bovendien gevraagd een cliëntenverklaring te ondertekenen. Teneinde een correcte prognose te kunnen doen, verzoeken wij u het te behandelen lichaamsgebied niet te ontharen.

Prijzen

Applisonix, 10 minuten € 26
Applisonix, 15 minuten € 36
Applisonix, 20 minuten € 46
Applisonix, 25 minuten € 56,50
Applisonix, 30 minuten € 66,50

Alle technieken die bij Sanadome gebruikt worden hebben een FDA goedkeuring; hun werkzaamheid en effectiviteit is aangetoond middels medische en wetenschappelijke studies.

Het naleven van gegeven instructies is met name van belang om de voortgang en het uiteindelijke resultaat goed te kunnen beoordelen. Alle behandelingen bij Scandic Sanadome Nijmegen gebeuren geheel op eigen risico. Deze informatie is bedoeld om een aantal praktische richtlijnen aan te geven voor het ontharen met Applisonix.

Contact & Informatie

Heeft u nog vragen over Applisonix of wenst u een behandeladvies, dan zijn wij graag bereid u een persoonlijk advies te geven.

Kom naar de gratis informatieavonden Huidverbetering, Anti-aging & Plastische chirurgie

Op alle andere dagen bent u natuurlijk ook van harte welkom. Wij adviseren u om een afspraak te maken zodat onze specialisten voor u klaar staat. Neem hiervoor contact op met de afdeling Informatie & Reserveringen: 024-359 72 96

Anti Aging behandelingen:

 • Zoutwaterbad

  Zoutwaterbad met ‘Dode Zee Effect’ 34°C, strekt u zich geheel op de rug uit, laat alle spanningen los en sluit de ogen. Door de hoge concentratie zouten ‘draagt’ het water u naar de oppervlakte. Laat u gewichtloos drijven, zodat uw spieren en gewrichten zich optimaal kunnen ontspannen. Het zout heeft een zuiverende werking.

 • Warmwater baden van 37°C

  Het warme water zorgt voor een diepe ontspanning. Bovendien heeft het een positieve invloed op de spieren en gewrichten.

 • Voetenbaden

  Wissel warme met koude voetenbaden af. Dit stimuleert de doorbloeding.

 • Thermentuin

  Kom helemaal tot rust in de comfortabele ligstoelen en geniet van de groene omgeving.

 • Stoomkamer van 45°C

  De Stoomkamer heeft een stimulerende en ontslakkende uitwerking op het lichaam. Wij adviseren u circa 10 á 15 minuten in de stoomkamer te verblijven. Hierna kunt u zich douchen in de douche ruimte naast de stoomkamer. Daarna neemt u even lekker rust om even bij te komen van de hoge luchtvochtigheid en warmte.

 • Skin Rejuvenation

  Invloeden van buitenaf versnellen het verouderingsproces van de huid. Hierdoor ontstaan in de loop der jaren onder andere pigmentvlekken en rode adertjes. Deze aandoeningen zijn nu goed te behandelen met flitslicht. Het geeft de huid weer een frisse en jonge uitstraling.

 • Mintkamer van 65°C

  Aan het opgietwater is mintextract toegevoegd dat zorgt voor het openen van de luchtwegen. De uitwerking is verfrissend en reinigend. U verblijft hier 10 á 15 minuten (zie zandloper in de mintkamer), gevolgd door een koude douche. Het is hierna belangrijk te drinken en te rusten. Het is verplicht om in de mintkamer op een handdoek plaats te nemen. Warm uw voeten van te voren op bij het voetenbad.

 • Microdermabrasie

  Een stralende huid als na een facelift! Cosmetisch zandstralen op microscopisch celniveau geeft een ongekend resultaat tegen rimpelvorming, pigmentvlekken, acné en huidbeschadigingen. Deze behandeling is niet te boeken tijdens de zomerperiode.

 • Kruiden whirlpools

  Kruiden whirlpools van 35°C met diverse extracten:
  Lavendel | puur ontspannend en kalmerend
  Koolzuur |  stimuleert de doorbloeding van uw huid
  Zuurstof | oppeppend en vitaliserend
  Dennen | verkwikkend en verfrissend

 • Groot Thermaal buitenbad

  Ontspannend in het groot thermaal buitenbad kunt u heerlijk ontspannen in de buitenlucht in het groot thermaal buitenbad van 33°C met onderwater massagestralen, whirlpools, bruis- en massagezitbank, jetstream, massagedouches en bruisplaat.

 • Groot Thermaal binnenbad

  Het groot thermaal binnenbad is 33°C met drie interne whirlpools en massagestralen, waarin u heerlijk kunt kennismaken met mineraalrijk thermaalwater uit eigen bronnen.

 • Endermologie / LPG Nijmegen

  Lipomassage, een techniek van Endermologie®, biedt dé oplossing voor cellulite, plaatselijke vetophoping en huidverslapping. Op korte termijn weer een mooi silhouet krijgen behoort voortaan tot de mogelijkheden.