Je ontvangt de beste korting en de meest actuele aanbiedingen. Zolang je ingeschreven blijft voor onze nieuwsbrief maak je elke maand kans om een hotelovernachting of dagje Thermen voor 2 personen te winnen! Bekijk hier de prijswinnaars.


AANMELDEN NIEUWSBRIEF:Sanadome = AVG proof

De AVG heeft tot doel het beschermingsniveau van persoonsgegevens te verhogen en schept daarom meer verplichtingen voor Sanadome. Deze regels gaan voor de hele Europese Unie gelden. Vanaf 25 mei 2018 is het zover, dan dienen ook wij te voldoen aan de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Het gaat om de gegevens van natuurlijke personen, bijvoorbeeld van onze gasten en personeel. Denk bij persoonsgegevens aan uw naam, e-mailadres of telefoonnummer. Maar ook aan foto’s of informatie over opleiding of beroep. Het bijhouden van een bestand met klantgegevens of het bewaren van e-mailadressen voor het verzenden van een nieuwsbrief valt onder deze verwerking. Alleen wanneer u toestemming heeft gegeven verwerken en gebruiken wij uw gegevens.

Sanadome respecteert de privacy van al haar klanten en de gebruikers van haar website en nieuwsbrief en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij vragen niet meer informatie dan noodzakelijk is en gebruiken uw gegevens alleen om u zo goed mogelijk van dienst te zien en uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te verwerken. Voor alle overige zaken worden uw persoonlijke gegevens alleen gebruikt wanneer u daar expliciet toestemming voor gegeven hebt. U kunt zich bijvoorbeeld hierboven alleen aanmelden voor de nieuwsbriefonderwerpen die u interessant vindt. U kunt zich te allen tijden afmelden voor de nieuwsbrief. Sanadome is dus AVG proof!

Wij helpen u graag!
Kan ik u helpen met een vraag of wilt u telefonisch reserveren? Eenvoudig bellen kan via 024 - 3597280 of mail ons.

Myrthe Zwaans - ass. Reservations manager