Geniet van de zomer in Sanadome

Deze zomer heten wij u van harte welkom in Sanadome voor een weekeinde of korte vakantie waarin u zich met uw vrienden en familie heerlijk kunt onderdompelen in de luxe van behandelingen, de ontspanning van de Thermen en de geneugtes van onze geweldige keuken. De Thermentuin is helemaal zomer-klaar. Relax met een hapje en een drankje in de Thermentuin en geniet bij mooi weer van de heerlijke zonnestralen. Daarnaast kun je de koelte opzoeken onder de bomen of in het thermaal buitenbad. Kom jij deze zomer genieten in een nog mooier, comfortabeler en completer Sanadome? 


Het Sanadome magazine wordt uitgegeven speciaal voor onze gasten, leveranciers en zakelijke contacten. Wij vertellen over de ontwikkelingen in ons Hotel, de Thermen en restaurants. Personeel en vaste gasten komen aan het woord én u leest alles over de laatste must-haves op het gebied van lifestyle, fashion en beauty. Veel leesplezier!

Sanadome magazine digitaal

Magazine hotelvoordeel

Speciaal voor u, lezer van het Sanadome Magazine, hebben wij een exclusief hotelarrangement samengesteld. Voor een dag van top tot teen ontspannen hoeft je bij Sanadome de deur niet uit. Een ontspannen vakantiegevoel is dichterbij dan u denkt.  

✓ 1x overnachting in een Deluxe hotelkamer
✓ 1x uitgebreid ontbijtbuffet
✓ 2 dagen onbeperkt toegang Thermen (09:00 – 23:30 uur) 
✓ 2 dagen toegang tot fitness in Sanasport Health Club
✓ WiFi in het hele hotel
✓ Cadeau: luxe badslippers

Voorwaarden
• Geldig t/m 30 september 2019, reserveren verplicht o.b.v. beschikbaarheid.
• Toeslag éénpersoonskamer €60 per nacht.
• Voor een overnachting op zaterdagnacht geldt een toeslag voor €15 per persoon.
• Exclusief toeristenbelasting (€2,31 per persoon per nacht).
• Exclusief parkeren (max. €8 per nacht).

 


Super Summer Deal

Kom deze zomervakantie relaxen in Sanadome en profiteer van de Super Summer Deal! Ontvang maar liefst €12,50 korting op een dagkaart en krijg een pot verzorgende scrubzout (250ml) cadeau. Geldig vanaf 21 juni t/m 30 september.

Dagentree Thermen: €12,50 korting + gratis scrubzout (250ml) | €35,50 voor €23,00 
Avondentree  Thermen: €6 korting + gratis scrubzout (250ml) |  €25,50 voor €19,50

Dagentree Thermen | 09.00 – 23.30 uur

Avondentree Thermen | 17.00 – 23.30 uur

Badkleding en badslippers in de Thermen zijn verplicht. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties, arrangementen of voor geld inwisselbaar. 
Badjassen worden geadviseerd.