De laatste LOOkX trends laten uw ogen stralen in de feestelijkste maand van het jaar. Beautyspecialist Carla Donselaar van Sanadome heeft bij Lizzy de feestelijke make-up aangebracht: de Sparkly independent look van LOOkX:

Stap 1: de basis
Een mooie, natuurlijke huid toont meerdere tinten. Dit bereikt u door te ‘shapen’ met twee kleuren foundation en te ‘stroben’ met twee tinten poeder. Wat glans op jukbeen en boven de lippen geeft een prachtig effect.

Stap 2: wenkbrauwen
Bij deze look passen volle, natuurlijke wenkbrauwen. Met de LOOkX Eyebrow pencil brown schetst u superdunne ‘haartjes’ die zich aanpassen aan bijna elke haarkleur. De zijdezachte textuur zorgt voor een mooie, matte finish.

Stap 3: eyeliner
LOOkX Exclusive eyeliner Nr.07 Deep black matt, aangebracht op het gehele bewegende ooglid, is een optimale primer. Zet ook de onderste wimperrand ermee aan en vervaag met een kwastje. Met Nr.18 Miracle nude op de waterlijn gaan uw ogen meteen stralen.

Stap 4: eyeshadow
Breng LOOkX Eyeshadow Nr.900 Denimstyle matt/pearl aan op het gehele bewegende ooglid en laat de tint versmelten met de eyeliner. Stip met Nr.902 Not so sweet pearl+ de binnenste ooghoek aan en strijk precies onder de wenkbrauw. Nr.901 Grey that rocks pearl+ in het midden van het bewegende ooglid en op de onderste wimperrand geeft een metallic effect.

Stap 5: wimpers
Breng op beide wimpers zigzaggend een paar lagen mascara aan. LOOkX Ultra wear mascara bezorgt wimpers een natuurlijke krul, veel volume, een diepzwarte kleur en een glanzende finish.

Stap 6: subtiele glans
LOOkX Compact powder duo blush geeft niet alleen kleur en een subtiele glans, maar ook extra verzorging en bescherming. Tip: een beetje Loose eyeshadow moonshimmer goldbrown op de jukbeenderen voor een party vibe.

Stap 7: de lippen
‘Stain’ de lippen met LOOkX Lipstick Nr.70 Wild ginger pearl of Lipgloss Nr.45e Totally perfect pearl: dep de kleur met een vingertop luchtig op de lippen.

 

Bekijk hier het step by step filmje gemaakt door LOOkX:

 

Alle producten voor deze feestelijke look zijn verkrijgbaar in de SpaShop van Sanadome