OVER SANADOME

Sanadome biedt 106 luxe hotelkamers, vergaderfaciliteiten, een uitgebreid Thermenlandschap met water uit eigen bronnen, beauty & wellness behandelingen, restaurants, Sanasport Healthclub en diverse shops. Hiermee biedt Sanadome een uniek product met alles onder één dak voor een ontspannen verblijf om weer in balans te komen.

Onze missie is ‘Vitaal leven in een maatschappelijk verantwoorde omgeving’. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) maakt al vijftien jaar onderdeel uit van de bedrijfsstrategie en zit in de genen van onze team members. Ruim 200 teammembers van Sanadome dragen als 1 team bij aan een onvergetelijk verblijf voor onze gasten in Sanadome. Gasttevredenheid en gastvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel; wij bouwen continue aan sterke, duurzame relaties met leveranciers, gasten en personeel.

 

GESCHIEDENIS VAN SANADOME

Op 17 juli 1995 opende het futuristisch ogende Sanadome haar deuren en bood een bijzondere combinatie van activiteiten gericht op het bevorderen van de gezondheid.

Na een moeilijke start veranderde Sanadome in 2000 haar management en daarmee haar visie en strategie. Vanaf die tijd werd er vooral ingespeeld op de ontstane 24-uurs economie waarin mensen op allerlei manieren uit balans raakten. Denk aan stress, vermoeidheid, te weinig aandacht voor ontspanning en verwaarloosde sociale contacten. Ook gezond eten komt onder druk te staan. Sanadome biedt het concept om “de markt” weer terug in balans te brengen wat met een woord ‘equilibrium’ te noemen is.

Sanadome is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste toeristisch trekkers en door het RBT-Kan als 3e geplaatst op de lijst van ‘ best leisure attractions’ in Gelderland (na de Hoge Veluwe en Burgers Zoo).

Met ruim 200 medewerkers behoort Sanadome tot de grotere commerciële bedrijven van Nijmegen. Het futuristische gebouw en het product worden steeds verder verfraaid en aangepast om zowel ‘de zakelijke als de wellness gast van de toekomst’ een topproduct te blijven bieden.

 

DE BRONNEN VAN NIJMEGEN

Aan de basis van het succes staat het zuivere water uit de eigen zoetwaterbron (70 meter diepte) en de zout thermaal waterbron op een diepte van 700 meter. De zout thermaal waterbron is door het Deutscher Bäderverband gekwalificeerd als een ‘jodide houdende thermaal sole’ (zeer zout). Naast het ontspannende en zuiverende effect van het thermaal water heeft het een bijzonder verzachtende werking en een positief effect op spieren en gewrichten.

De Thermen van 2500m2 heeft o.a. een zoutwaterbad (Dode Zee effect), thermaalbaden, een stoomkamer en whirlpools. Een prachtige thermentuin met comfortabele ligbedden en een groot thermaal buitenbad. Het dragen van badkleding is verplicht.

Maatschappelijk verantwoorden ondernemen, maar dan ook echt
Naast commerciële en financiële bedrijfsvoering is MVO een belangrijk uitgangspunt. Thema’s als Safety & Security, Environment, Society en Health worden vertegenwoordigd door speciale teams van medewerkers van diverse afdelingen binnen het bedrijf.
+ lees meer

 

ONZE WAARDEN

We streven ernaar onze gasten een ontspannen verblijf aan te bieden, op een eenvoudige en toegankelijke manier. Dit geldt ook voor de wijze hoe we zaken doen. Uiteraard moet er geld verdient worden, maar we doen het graag op een ethisch verantwoorde manier. Het serveren van biologische producten in onze restaurants is slechts één voorbeeld. Dit alles is onderdeel van onze fundamentele waarden die door iedereen binnen Sanadome gedragen wordt. Wanneer het nu gaat over business development of het serveren van het ontbijt aan onze gasten. Deze waarden helpen ons om slimme beslissingen te nemen, die goed voelen zowel zakelijk of als mens.