Kinderen

THERMEN 

Kinderen zijn vanaf 8 jaar of ouder van harte welkom in de Thermen. Kinderen van 8 jaar tot 14 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Onze faciliteiten zijn niet op kinderen ingericht, daarnaast bezoeken veel gasten onze baden vanwege de rust en voor ontspanning. Sanadome kent geen speciaal tarief voor kinderen.

HOTEL 

Kinderen tot en met 7 jaar verblijven gratis op de kamer van de ouder(s)/begeleider, inclusief ontbijt. Kinderen vanaf 8 tot en met 12 jaar kunnen op de kamer van de ouder(s)/ begeleider verblijven voor een meerprijs van € 15,00 per nacht, inclusief ontbijt en toegang tot de thermen. Kinderen vanaf 8 jaar tot 14 jaar zijn alleen welkom onder begeleiding van een volwassene in de Thermen.

SANASPORT

Sanasport is dagelijks geopend voor leden en hotelgasten. Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene, vanaf 16 jaar mogen zij op eigen initiatief sporten. Bij afsluiting van een abonnement door kinderen onder de 18 jaar is altijd een handtekening van de ouders of voogd nodig.