Zoals elk jaar is Sanadome weer omgetoverd tot mooiste kersthotel van Nederland. Ook nu pakken we groots uit: de feestdagen duren bij ons gewoonweg wat langer. U heeft nog een paar weken om samen feestelijk te ontspannen.

Kerstarrangementen
Volledig verzorgde kerstvakantie hotelarrangementen, om met familie en vrienden zonder stress te genieten van de mooiste dagen van het jaar!
+ Kerstarrangementen

Thermen
Deze winter is het aangenaam vertoeven in Sanadome met warm Thermaal water van minimaal 33°C, een warmaterbad van zelfs 38 °C. Kom volledig tot rust in een van de bruisende whirlpools.

Live entertainment in Sanadome
De hele kerstvakantie is er dagelijks live muziek of Xmas DJ in de Club Lounge en restaurant Flow. Vanaf zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari is er iedere dag vanaf 17.30 uur Live muziek tijdens de borrel en het diner. Op 25, 26 en 31 december zorgt de Xmas DJ voor een hele gezellige sfeer tijdens het diner en feestavond.
+ Meer informatie

Let’s meet and celebrate! 
Ontvang uw gezelschap voor een feestelijke kerstborrel tot +/- 100 personen in een prachtige en sfeervolle ambiance met honderden lichtjes en gezellige kerstdecoratie. Bezorg uw team members een onvergetelijke meeting, private dinner- of kerst event.
+ Kerstborrel | vanaf €16,50 p.p.

Private dinner! 
Restaurant Ninety is de perfecte locatie voor een private dinner met uw gezelschap. Restaurant Ninety is exclusief te reserveren voor groepen en partijen tot 100 personen met privé bar, open haard en gezellige lounge. Feel inspired, let’s make it a celebration to remember!
+ Privé diner | vanaf € 39,75 p.p.

Geef ontspanning cadeau
Verras uw man, vriendin of team member met een luxe cadeaubon of kerstpakket van Sanadome. Niets is leuker dan tijdens de feestdagen lekker uitpakken met mooie cadeaus of uw medewerkers na een jaar hard werken ‘ontspanning’ cadeau te geven. Wij bieden kerstpakketten voor elk budget op maat. Maak als bedrijf een keuze of laat uw medewerkers zelf kiezen, met een gepersonaliseerde bedrijfspagina. U kunt natuurlijk zelf ook uw cadeau samenstellen met een Sanadome cadeaubon, te koop vanaf €10. 
+ Sanadome cadeaubon | vanaf €10 + Zakelijk kerstpakket | vanaf €15