DÉ LOCATIE VOOR UW GROEPSDINER IN NIJMEGEN!

Restaurant Ninety in Sanadome Nijmegen is een stijlvolle locatie voor groepen tot circa 100 personen. Ideaal voor private dining, een besloten groepsdiner en recepties. Wij kunnen restaurant Ninety exclusief voor u reserveren. Kortom: lekker uit eten in Nijmegen zonder de drukte om u heen van andere gasten. 

 • BESLOTEN GROEPSDINER | PRIVATE DINING

  Restaurant Ninety is bij uitstek geschikt voor private dining; een besloten groepsdiner in Nijmegen. Denk aan een gezellig familiediner zijn ter ere van een verjaardag of een jubileum. Wij vinden het belangrijk dat u in een sfeervolle omgeving met uw gezelschap kunt dineren, proosten of vieren. Voor ons is bijna niets te gek. Voor elke portemonnee bieden wij een passende oplossing. Van een borrel met bittergarnituur tot broodjeslunch, van stamppottenbuffet tot een uitgebreid 4-gangen keuzemenu.  

  ZAKELIJK
  Ook voor ondernemend Nijmegen biedt Sanadome diverse mogelijkheden. Zakelijk kunt u denken aan een besloten afscheidsborrel, lunchmeeting, kick-off of jubileum.

FEESTELIJKE LOCATIE VOOR UW FAMILIEDINER

Restaurant Ninety is exclusief voor u te reserveren. Een stijlvolle locatie in Sanadome Nijmegen waar groepen tot circa 100 personen van harte welkom zijn. Ideaal voor een familiefeest, een besloten groepsdiner of een receptie. Op een sfeervolle, intieme manier viert u met de hele familie uw verjaardag, 25-jarig jubileum of 40-jarig huwelijksfeest. 

 • FAMILIEDINER | PRIVATE DINING

  Restaurant Ninety is bij uitstek geschikt voor private dining; een besloten groepsdiner in Nijmegen. Denk bijvoorbeeld aan een gezellig familiediner zijn ter ere van een bijzondere verjaardag, pensioen of een jubileum. Het belangrijkste van een feestelijk diner is dat u op een sfeervolle locatie met de hele familie kunt dineren, proosten en vieren. Voor ons is bijna niets te gek. Voor elke portemonnee bieden wij een passende oplossing. Van een feestelijke borrel met bittergarnituur tot luxe broodjeslunch, van stamppottenbuffet tot een uitgebreid 4-gangen keuzemenu. 

Advies op maat?
Kunnen wij u helpen met uw vraag of u persoonlijk advies geven? T: 024 - 35 97 204, email ons op meeting@sanadome.nl of via whatsapp 0243597204

Team Meeting en Events - Meeting & Events Manager

VIER UW JUBILEUM IN NIJMEGEN!

Wilt u op een originele manier uw jubileum of huwelijksdag vieren? In Sanadome bevinden zich diverse locaties waar u met uw gezelschap kunt ontmoeten, borrelen en dineren. Groepen tot circa 100 personen zijn van harte welkom. Vier uw 50e verjaardag, 25-jarig jubileum van uw collega of het 40-jarig huwelijksfeest van opa en oma op de meest complete locatie van Nijmegen.

 

 • JUBILEUM

  Restaurant Ninety is de perfecte locatie om een jubileum te vieren; met een besloten bar, restaurant en lounge is bijna niets ons te gek. Wij ontnemen u uw zorgen en vinden het belangrijk dat u uw jubileum kunt vieren in een sfeervolle omgeving met een feestelijk drankje, en natuurlijk lekker eten. Voor elke portemonnee bieden wij een passende oplossing. Van een feestelijke borrel met bittergarnituur tot luxe broodjeslunch, van stamppottenbuffet tot een uitgebreid 4-gangen keuzemenu. 

RECEPTIE

Heeft iets bijzonders te vieren met familie, vrienden of collega's? Een feestelijke receptie in Sanadome Nijmegen biedt een perfect alternatief voor een uitgebreid groepsdiner of avondvullend feest! 

 • RECEPTIE

  In Sanadome zet u op feestelijke wijze vriend of familielid in het zonnetje, viert u dat er iemand met pensioen gaat of proost op een succesvolle teamprestatie met collega's. Ook op het gebied van recepties is voor ons bijna niets te gek. Voor elk budget bieden wij een passende oplossing. Van koffie met gebak tot luxe hapjes met champagne of prosecco, van een borrel met bittergarnituur tot een cocktailbar inclusief cocktail workshop!  

  ZAKELIJK
  Ook voor ondernemend Nijmegen en omgeving biedt Sanadome diverse mogelijkheden. Denken aan een besloten afscheidsborrel, lunchmeeting, kick-off of jubileum.

BORREL ORGANISEREN IN NIJMEGEN?

Een goede locatie in Nijmegen is het halve werk voor een geslaagde borrel. Sanadome biedt een gezellige bar en een besloten restaurant met privé bar en lounge. Groepen tot 100 personen zijn bij ons in goede handen.

 • BORREL

  Leer uw zakelijke contacten beter kennen tijdens een netwerk- of zakelijke borrel. Maar ook voor een afscheidsborrel of een feestelijke toast met champagne ter ere van een jubileum biedt Sanadome voor elk budget passende oplossingen.