Ga energiek de herfst tegemoet!

De herfst is hét seizoen om je lichaam goed te verzorgen. Onze huid heeft het zwaar te verduren gehad door blootstelling aan o.a. de zon. De weersomstandigheden veranderen, waardoor je lichaam vraagt om een goede voorbereiding voor de koudere periode die komen gaat. Speciaal hiervoor bieden we het hele najaar deze herfst specials aan. 

Autumn  facial
In de herfst kan jouw huid wel een boost gebruiken. Deze speciale herfstbehandeling herstelt, voedt en beschermt jouw huid. Het resultaat: een egale en gehydrateerd uitstraling.
Autumn orange package
De Autumn orange pakking met sinaasappelolie verlicht het gevoel van vermoeidheid en stress. Helpt de huid herstellen en vertraagt vroegtijdige huidveroudering.

Autumn aroma massage

Een ontspannende relaxmassage met een rozenmusk aroma. Een zachte, kruidige, bloemige rozengeur met een vleugje musk. 

Sabbia med

In de Sabbia med lig je op warm woestijnzand waarbij je volledig ontspant. De simulatie van zonlicht bootst een etmaal met zonsopgang en zonsondergang na.

Spray-tan

Behoud in het najaar een prachtige gebruinde huid. De spray van Marc Inbane geeft een mooie, egaal gebruinde huid die minstens vijf dagen zijn tint houdt.

 


Herfst hotelarrangementen

Hello autumn! Bij Sanadome houden we van de herfst. Het warme water is extra lekker als de temperaturen dalen. Met een beetje geluk geniet je in de Thermentuin nog lekker van de najaarszon. Kies voor een hotelarrangement en relax een paar dagen extra voordelig in Sanadome of ga voor een arrangement inclusief diner en geniet compleet zorgeloos!
Geldig t/m 22 december.

Bekijk alle Herfst hotelarrangementen

 

Wij helpen u graag!
Kan ik u helpen met een vraag of wilt u telefonisch reserveren? Eenvoudig bellen kan via 024 - 3597280 of mail ons.

Myrthe Zwaans - ass. Reservations manager