De herfst is hét seizoen om uw lichaam goed te verzorgen. Onze huid heeft het zwaar te verduren gehad door blootstelling aan de zon. De weersomstandigheden veranderen, waardoor uw lichaam vraagt om goede voorbereiding voor de koudere periode die komen gaat.

Herfst facial

Deze speciale herfstbehandeling herstelt, voedt en beschermt uw huid. Het resultaat: een stralende, egale en gehydrateerde uitstraling!


Rozemarijn body wrap

U wordt ingepakt met een opwekkende rozemarijn gelpakking. De aangename, krachtige geur van rozemarijn werkt activerend en zuiverend.

Koffie Rasul

De Rasul is een klassiek, Oosters reinigingsritueel. U reinigt uw huid intensief met een speciale mix van o.a. koffie, olie en suiker.

Herfst aroma massage

Een ontspannende relaxmassage met steranijs. Anijs activeert uw spijsvertering, is ontspannend en rustgevend.

Yoga Nidra | 45min

Liggend op verwarmd zand, neemt een ontspannende stem u mee op reis, waarbij u diep ontspant en uw lichaam vitamine D aan maakt.

Spray tan behandeling

Behoud in het najaar een mooie, egaal gebruinde huid. De spray tan wordt altijd aan het eind van uw verblijf ingepland omdat u het water niet in mag.

 

TIP: na uw behandeling staat er heerlijke kaneelthee en water met sinaasappel of steranijs voor u klaar in de rustruimte.

Wij helpen u graag!
Kan ik u helpen met een vraag of wilt u telefonisch reserveren? Eenvoudig bellen kan via 024 - 3597280 of mail ons.

Myrthe Zwaans - ass. Reservations manager