DÉ LOCATIE VOOR UW GROEPSDINER IN NIJMEGEN!

Restaurant Ninety in Sanadome Nijmegen is een stijlvolle locatie voor groepen tot circa 100 personen. Ideaal voor private dining, een besloten groepsdiner en recepties. Wij kunnen restaurant Ninety exclusief voor u reserveren.

Groepsdiner | Private dining

Restaurant Ninety is bij uitstek geschikt voor private dining; een besloten groepsdiner in Nijmegen. Dit kan bijvoorbeeld een gezellig familiediner zijn ter ere van een verjaardag of een jubileum. Het belangrijkste is dat u op een sfeervolle locatie met uw hele gezelschap kunt dineren, proosten en vieren. Kortom: lekker uit eten in Nijmegen zonder de drukte om u heen van andere gasten.

Zakelijk
Ook voor ondernemend Nijmegen biedt Sanadome diverse mogelijkheden. Zakelijk kunt u denken aan een besloten afscheidsborrel, lunchmeeting, kick-off of jubileum.

Meer informatie?
Voor ons is bijna niets te gek. Voor elke portemonnee bieden wij een passende oplossing. Van een borrel met bittergarnituur tot broodjeslunch, van stamppottenbuffet tot een uitgebreid 4-gangen keuzemenu. Neem contact met ons op via 024 – 35 97 204 of via onderstaand contactformulier als u meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt.

  1. CONTACTFORMULIER

    Contactformulier – Meeting en events

    Stel uw vraag, opmerking of prijsopvraag voor Ninety private dining restaurant Nijmegen