DÉ LOCATIE VOOR UW FAMILIEDINER IN NIJMEGEN!

Restaurant Ninety is exclusief voor u te reserveren. Een stijlvolle locatie in Sanadome Nijmegen waar groepen tot circa 100 personen van harte welkom zijn. Ideaal voor een familiefeest, een besloten groepsdiner of een receptie. Op een sfeervolle, intieme manier viert u met de hele familie uw verjaardag, 25-jarig jubileum of 40-jarig huwelijksfeest.

FAMILIEDINER | PRIVATE DINING
Restaurant Ninety is bij uitstek geschikt voor private dining; een besloten groepsdiner in Nijmegen. Denk bijvoorbeeld aan een gezellig familiediner zijn ter ere van een bijzondere verjaardag, pensioen of een jubileum. Het belangrijkste van een feestelijk diner is dat u op een sfeervolle locatie met de hele familie kunt dineren, proosten en vieren. Voor ons is bijna niets te gek. Voor elke portemonnee bieden wij een passende oplossing. Van een feestelijke borrel met bittergarnituur tot luxe broodjeslunch, van stamppottenbuffet tot een uitgebreid 4-gangen keuzemenu.

MEER INFORMATIE?
Neem contact met ons op via 024 – 35 97 204 of via onderstaand contactformulier als u meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt.

  1. CONTACTFORMULIER

    Contactformulier – Meeting en events

    Stel uw vraag, opmerking of prijsopvraag voor Ninety private dining restaurant Nijmegen