Kom detoxen in Sandome

We zitten weer midden in de koudste tijd van het jaar, de periode waarbij uw huid en lichaam om extra aandacht vragen. Uw huid heeft het flink te verduren tijdens de koude winterdagen. Niet alleen uw huid droogt sneller uit, maar ook de stofwisseling van uw huid is anders in de winter. Gun uzelf dus dat beetje extra zorg, zeker tijdens de kortste dagen van het jaar. Uw huid is namelijk niet zomaar een velletje, het is het grootste orgaan wat we hebben!

Detox specials

Detox rasul

Chocolade werkt vochtafdrijvend, vitaliserend en afslankend. In de Rasul reinigt u uw huid intensief en deze voelt na afloop zijdezacht aan.

Detox facial

Reinigende gezichtsbehandeling op maat met o.a: reiniging, huidanalyse, masker & gezichtsmassage.           
         

 

Sabbia Med

Liggend op verwarmd zand, neemt een ontspannende stem u mee op reis, u ontspant die en uw lichaam maakt vitamine D aan.

 

Duo chocolade pakkingen

Tijdens deze pakking wordt u ingepakt met chocolade crème. Chocolade werkt vochtafdrijvend, vitaliserend en afslankend; uw huid voelt na afloop zijdezacht aan. Bijzonder ontspannend voor lichaam en geest.

Sale!

Duo Chocolade pakking

106,00 79,50

Toevoegen

Duo detox gelpakking

U wordt ingepakt met een detox groene thee gelpakking. De pakking brengt rust en ontspanning en vermindert stress. Groene Thee extract heeft ontgiftende werking en helpt vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan.

Sale!

Detox salade

Supergezonde salade die uw lichaam helpt met de afvoer van diverse afvalstoffen. Geroosterde pompoen, groene asperges, avocado, spinazie en een dressing van kurkuma, munt, koriander en knoflook

Thermen | dag wellness

Thermen | avond wellness

Detox bij Sanasport

Wist u dat u ook kunt detoxen door meer te bewegen? Beweging zorgt ervoor dat uw cellen voorzien worden van meer zuurstof. Met dagelijks 20 minuten positief bewegen ontgift u al.

+ Probeer Sanasport 30 dagen gratis