Fysiotherapie

U bent van harte welkom om bij lichamelijke klachten een afspraak te maken voor een consult met onze fysiotherapeuten. Wanneer u langskomt in onze fysiotherapiepraktijk voor uw eerste afspraak wordt er een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten opgesteld door de fysiotherapeut. Op basis van dit gesprek bepalen we welke behandelmethode het beste bij u past en wordt er een effectief behandelplan opgesteld. Zo streven wij ernaar om u op een verantwoorde wijze zo snel mogelijk van bestaande klachten af te helpen en nieuwe klachten te helpen voorkomen. Sanasport Fysiotherapie is aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

Nieuw: Het 6 weken programma
Bij Sanasport Fysiotherapie bieden wij u een kort intensief traject aan van 3 tot 6 weken naar zelfredzaamheid of revalidatie. Hierbij komt u dagelijks langs en beweegt u onder professionele begeleiding van Team Sanasport. Gedurende de gekozen periode komt u 1 of meerdere keren per dag bij Sanasport werken aan uw herstel. Verlenging van het traject is altijd mogelijk.

Meer informatie Specialisaties

 

Tarieven & zorgverzekeraars

 Sanasport Fysiotherapie bevindt zich op de 1ste etage in Sanadome Hotel & Spa Nijmegen. Hier vindt u een unieke samenwerking tussen fysiotherapie en de moderne sportzaal van Sanasport Health Club. Bij ons staat persoonlijke aandacht en resultaat voorop.