FYSIOTHERAPIE

fysiotherapie_400_sanadome De afdeling fysiotherapie is gespecialiseerd in hydro-therapeutische behandelingen voor de orthopedische, reumatische of neurologische patiënt. Deze behandeling kan ontspannend, spierversterkend, pijnverlagend, mobiliserend, coördinatie en/of looppatroon verbeterend werken. Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klacht(en), door u eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Op basis daarvan kan de fysiotherapeut samen met u een behandelplan opstellen. Bewegingen die nodig zijn voor het “algemeen dagelijks leven” zullen daardoor verbeteren.

Omschrijving Duur Prijs
Intake fysiotherapie 25 minuten €36
Fysiotherapie 25 minuten €36
Fysiotherapie 50 minuten €64
     

DETOX MASSAGE 

fybromassage_400-sanadome Fibromyalgie, ook wel weke-delen reuma genoemd, is een reumatische aandoening. De pijn die deze vorm van reuma veroorzaakt is een zware spierpijn in het hele lichaam. Uit recent onderzoek door de Universiteit van Miami is gebleken dat massage een van de gunstigste behandelingen is voor fibromyalgie patiënten. Een massage brengt het lichaam tot rust en zorgt voor balans in het lichaam. De ademhaling wordt weer normaal, het hartritme daalt en de stress en pijn in het lichaam verminderen.

Omschrijving      Duur  Prijs   
Detox massage  50 minuten  €65
Detox massage  75 minuten  €94

De Detox massage (let op: geschikt voor mensen met Fibromyalgie) wordt uitgevoerd door onze Fysiotherapeut. Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klacht(en), door u eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Op basis daarvan kan de fysiotherapeut samen met u een behandelplan opstellen.


Onze therapeut is BIG geregistreerd en ingeschreven in het KNGF-kwaliteits register. Informeert u bij uw zorgverzekeraar, bij diverse behandelingen is vergoeding mogelijk. Heeft u nog vragen over Fysiotherapie of wenst u een behandeladvies, dan zijn wij graag bereid u een persoonlijk advies te geven. Neem voor meer informatie contact op met Sanasport: 024-359 74 00