Zwangerschapsbehandeling | Mama mio

Heerlijke ontspannende zwangerschapsbehandelingen met de producten van Mama Mio skincare. Mama Mio is award winning op het gebied van effecieve en 100% veilige huidverzorging tijdens de zwangerschap. Houd uw huid fit, elastisch en gezond!

Zeg nee tegen stretch marks
De zwangerschapsproducten en -behandelingen verbeteren de elasticiteit van de buik, en bereiden deze voor op het uitrekken en striae te voorkomen. Mama Mio producten zijn veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap en geven u een sterke, elastische, gezonde, goed-gestemde en fitte huid. Specifiek gericht op de behoeftes van de vrouw en haar lichaam tijdens de zwangerschap. Bomvol werkende bestanddelen om uw huid te beschermen wanneer uw buik groeit en weer te herstellen als de baby geboren is.


Alle Mama Mio behandelingen:

 

Mama Mio arrangementen:

Mom & Dad Hotel Arrangement

Vanaf: 205,00 per persoon.

Maak een keuze

 

No Nasties: veilige huidproducten!
De producten van Mama Mio zijn vrij van kunstmatige geur en kleurstoffen, hebben geen chemische toevoegingen en zijn vrij van Parabenen, Vaseline, Sodium Laureth, Sodium Laurel Sulfaat, Xenoestrogen en Phtalates. Kortom: no nasties!

As the pregnancy fit skin experts, we’re here to make these nine months the most beautiful and comfortable of your life. Safe and effective, Mama Mio is your secret weapon to strengthen and protect your skin as you grow, and regain your former glory after baby arrives. Please use with JOY!

Mama Mio skincare

Verrukkelijke geur
De prachtige Gravida geur is een mengsel van 10 natuurlijke essentiële oliën, zorgvuldig samengesteld voor de meest gevoelige neuzen. Een subtiele sluier van verse citrus met een hart van witte
bloemen. Een absoluut perfecte geur voor iedereen! Gravida is opgenomen in alle producten van Mama Mio.

Waarom Mama Mio?”
Zwangerschap is een van de meest intensieve veranderingen die de huid zal meemaken. Bedenk dat de huid tot wel 70 cm kan uitrekken, om vervolgens na de zwangerschap weer in te krimpen, dat is zwaar! Deze kennis van de huid is van onschatbare waarde bij het ontwikkelen van formules tegen anti-ageing, cellulite of gewoon tegen een droge huid!

Mama Mio® is het geheime wapen tegen negen maanden huidstretch. Tijdens en na de zwangerschap ondersteunen de Mama Mio® producten de huid om weer dezelfde elasticiteit te hervinden als voor de zwangerschap.

Wat is het doel van de behandelingen?”

  • Verbetert de elasticiteit van de huid van de buik, om deze voor te bereiden op het uitrekken en om striae te helpen voorkomen.
  • Verlicht de gespannen (jeukende) huid van de buik.
  • Beantwoordt de wensen en behoeften van de zwangere vrouw en haar huid.
  • Verlicht zware benen.
  • Geeft ontspanning aan spieren in schouders en rug die extra belast worden tijdens de zwangerschap.
  • Geeft verlichting aan spanningen d.m.v. een hoofdhuidmassage.