Sanadome werkt nauw samen met Privé kliniek Esthetiek Nijmegen. Onder één dak bieden wij een op elkaar afgestemd behandelplan voor beauty, huidverbetering, anti-aging en plastische ingrepen.

De drie gecertificeerde plastisch chirurgen van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis vinden het belangrijk dat mensen trots kunnen zijn op hun lijf, goed in hun vel zitten en zich zelfverzekerder gaan voelen. Zij voeren allerlei ingrepen uit: van oorlelcorrecties, buikwandcorrecties, borstvergrotingen en -verkleiningen, facelifts, botox en fillers tot laserbehandelingen. Bij laseren kun je denken aan beharing, couperose, skin resurfacing en het verwijderen van tatoeages. Bij Esthetiek Nijmegen heb je de zekerheid van een ziekenhuis én de sfeer van een privékliniek.

+ Website Esthetiek Nijmegen + Overzicht behandelingen

Foto_Spa-samenwerking-esthetiek-Nijmegen_Sanadome

 • Duurzaam ontharen / Ellipse

  Ontharing via het Ellipse Light System is een geavanceerde medisch verantwoorde licht- flitstechniek.

 • Duurzaam ontharen / Applisonix

  Applisonix is ’s werelds eerste klinisch bewezen ultrasound haarverwijdering systeem dat de oplossing biedt voor haargroei reductie van alle soorten haar en huidtypes.

 • Endermolift Lift 6 / LPG

  Een 100% natuurlijke anti-age booster met de ‘Lift M6’ van LPG, om ouderdomsverschijnselen efficiënt te behandelen.

 • Endermologie / LPG Nijmegen

  Lipomassage, een techniek van Endermologie®, biedt dé oplossing voor cellulite, plaatselijke vetophoping en huidverslapping. Op korte termijn weer een mooi silhouet krijgen behoort voortaan tot de mogelijkheden.

 • Microdermabrasie

  Een stralende huid als na een facelift! Cosmetisch zandstralen op microscopisch celniveau geeft een ongekend resultaat tegen rimpelvorming, pigmentvlekken, acné en huidbeschadigingen. Deze behandeling is niet te boeken tijdens de zomerperiode.

 • Skin Rejuvenation

  Invloeden van buitenaf versnellen het verouderingsproces van de huid. Hierdoor ontstaan in de loop der jaren onder andere pigmentvlekken en rode adertjes. Deze aandoeningen zijn nu goed te behandelen met flitslicht. Het geeft de huid weer een frisse en jonge uitstraling.