EPIONCE

De sleutel naar echte schoonheid ligt in het herstellen van de huid van binnenuit. Epionce onthult het natuurlijk herstellend, versterkend en beschermend vermogen van uw huid. Foto_Spa-shop-Epionce-productlijn_Sanadome Epionce is ontwikkeld door Dermatoloog Dr. Carl Thornfeldt. Met 20 jaar onderzoek biedt Epionce een innovatief en vooruitstrevend merk omdat het huidherstellend werkt en niet alleen tijdelijk een “zieke huid in slaap sust”. De meeste huidverzorgingsproducten zijn tijdelijke oplossingen die aan de oppervlakte blijven en geen echt therapeutisch voordeel bieden. De unieke benadering van Epionce levert een mix van actieve plantaardige ingrediënten die diep de huid indringen en de kern van het probleem aanpakken. Het zorgt voor een sterkere en betere barrièrefunctie van de huid die kan helpen bij het bestrijden van effecten van veroudering en ziekten, terwijl tegelijkertijd wordt bijgedragen aan het voorkomen van ontstekingsfactoren in de huid. Waar bestaat Epionce uit? Epionce bestaat uit producten, toegespitst op elke huidbehandeling, met eenvoudige behandelschema’s voor zowel thuis als in combinatie met het bezoek aan een salon. Hoe werkt Epionce? Het is klinisch bewezen dat de productlijn van Epionce veilig en effectief is voor zowel esthetische als geneeskundige doeleinden. De Epionce produkten versterken en repareren de huid barrière, door het leveren van ingrediënten aan de cellen, zonder dat de barièrre wordt beschadigd.  De plantaardige ingrediënten van Epionce doordringen de huid en pakken de kern van het probleem aan. Welk resultaat kan ik verwachten?

 • Epionce formules helpen huidontstekeningen te voorkomen
 • Epionce formules herstellen en versterken de beschermlaag van de huid
 • Epionce producten voorzien op effectieve wijze de beoogde cellen van werkzame stoffen
 • Het resultaat is een gladde stralende huid

Epionce is doeltreffend tegen:

 1. Acne

  Epionce is de perfecte oplossing om uw acne te verminderen, omdat het zich richt op de factoren die leiden tot acne, zonder verdere uitdroging of ontstekingen. Iemand met acne heeft niet per definitie een vette huid. Veel mensen met acne hebben vaak een droge, meer gevoelige huid. Traditionele acne producten die bij tieners worden gebruikt om acne te behandelen kunnen vaak te hard zijn voor de volwassen huid. Wanneer de barrièrefunctie van de huid is beschadigd reageert deze door nog meer olie (talg) te produceren waardoor acne optreedt. Epionce helpt om de huid gezond te maken. Door het gebruik van niet-comedogene en ontstekingsremmende producten die de barrièrefunctie van de huid versterken vermindert de kans op breakouts.

 2. Diabetes

  Dagelijks gebruik kan de droge, gebarsten huid helpen verzachten, terwijl het de verschijning van bultjes en ruwe, schilferige vlekken op het gezicht en lichaam vermindert. Regelmatig gebruik van ontstekingsremmende producten en het Barrier Repair systeem van Epionce versterkt het natuurlijk herstellend, versterkend en beschermend vermogen van de huid. Een gezonde barrièrefunctie van de huid vermindert de kans op huidaandoeningen in combinatie met diabetes.

 3. Dermatitis en Eczeem

  Epionce is de perfecte oplossing voor snelle hydratatie en herstel van de barrièrefunctie van de huid. Regelmatig gebruik vermindert droogte, schilfering en jeuk. Epionce is mild genoeg voor dagelijks gebruik en voor de meest gevoelige huidtypes.

 4. Pane 3 Title

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

 5. Huidveroudering

  Ouder worden is onvermijdelijk. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat we de mogelijkheid hebben om tot 80% te bepalen hoe onze huid eruit ziet. Epionce is de perfecte oplossing voor zichtbare verbetering bij huidveroudering, omdat het specifiek de zichtbare tekenen zoals fijne lijntjes en rimpels tegengaat. Epionce is speciaal samengesteld om het eigen herstellende vermogen van de huid te verbeteren door het bestrijden van schadelijke externe factoren en tegelijkertijd de barrièrefunctie van de huid te herstellen. Het is nooit te laat om de zichtbare tekenen van huidveroudering te voorkomen met een Epionce verzorging, speciaal voor uw  huidtype op maat gemaakt.

 6. Keratosis Pilaris/ Folliculitis

  Voor een snelle hydratatie en herstel van de barrièrefunctie van de huid en tevens voor vermindering van ontstekingen die Keratosis Pilaris kunnen verergeren is Epionce het product wat u kunt gebruiken. Met behulp van een ontstekingsremmend product en het Barrier Repair System van Epionce kan, door het gebruik van de juiste verhouding vetzuren, de barrièrefunctie van de huid worden hersteld. Producten van Epionce bevatten niet-comedogene ingrediënten en zijn mild genoeg voor dagelijks gebruik, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes.

 7. Pigmentatie

  Het licht op, verheldert en helpt om onregelmatige pigmentatie te corrigeren door de verschijning van donkere vlekken en verkleuring te verbeteren. Het doel is om elke stap in het verstoorde pigmentatieproces aan te pakken zonder de barrièrefunctie van de huid te beschadigen of ontstekingen in de huid te creëren. Epionce doet dit met een innovatieve mix van plantaardige ingrediënten in de juiste concentraties welke zorgen voor een effectieve vermindering en voorkomen het ontstaan van ongewenste pigmentatie. Uw dagelijkse huidverzorging, in combinatie met consequent gebruik van het Epionce Melano Corrective System, is de perfecte oplossing voor verbetering en verheldering van ongewenste verkleuring voor de lange termijn.

 8. Kankertherapie/ Radiation Dermatitis

  Het doel van alle therapieën tegen kanker is om kankercellen te doden die snel repliceren. Daarmee worden ook de gezonde replicerende cellen, die zorgen voor de barrièrefunctie van de huid, aangetast. Ze hebben ook invloed op de mogelijkheid voor cellen om beschermende oliën en hydraterend zweet te produceren. Als deze cellen niet optimaal kunnen functioneren, of zijn vernietigd, is de huid niet in staat om het natuurlijk vermogen te behouden en kunnen er ontstekingen optreden die voor een beschadigde huid kunnen zorgen. De huid wordt dun, kwetsbaar en is meer vatbaar voor infecties en irriterende stoffen. Voordelen van het gebruik van Epionce tijdens kankertherapie: Epionce is de perfecte oplossing om u voor te bereiden en de barrièrefunctie van de huid te verbeteren vóór, tijdens en na de behandeling van kanker. Het verlicht roodheid, zwellingen en blaarvorming tijdens de behandeling, terwijl het pigment veranderingen, droogheid en jeuk na de behandeling vermindert. Door gebruik van een ontstekingsremmend product en het Barrier Repair systeem van Epionce kan de barrièrefunctie van de huid worden verbeterd en het effect dat kankertherapie kan hebben op de huid wordt verminderd.

 9. Psoriasis

  De symptomen van psoriasis worden verlicht en de zichtbare huid verbeterd. Het gebruik van een ontstekingsremmend product en het Barrier Repair systeem van Epionce, in combinatie met de verzorging aanbevolen door uw arts, kan gunstig zijn voor het verbeteren van uw aandoening. Epionce helpt om de jeuk en de gevoeligheid te verlichten en verbetert de algehele uitstraling van de huid.

 10. Rosacea

  Verbeteren van de barrièrefunctie van de huid en remt de ontstekingsfactoren. Het verzacht de huid en vermindert roodheid, irritatie en bultjes. Dagelijks gebruik van een ontstekingsremmend product en een Barrier Repair systeem van Epionce, in combinatie met het behandelschema aanbevolen door uw arts, verbetert de conditie van uw huid.

Foto_Spa-leverancier-epionce-SanadomeVoor veel van deze ziektes en aandoeningen kunnen voorgeschreven recepten noodzakelijk zijn voor het behalen van de beste resultaten. Bovenstaande informatie is niet bedoeld voor het stellen van een diagnose of behandeling van een huidziekten. Raadpleeg uw arts voor formele diagnose en een compleet behandelschema, zodat onze specialisten kunnen bepalen welke Epionce producten bij u passen. Informeert u bij uw zorgverzekeraar. Bij diverse indicaties is vergoeding mogelijk. Behandelingen geschieden geheel op eigen risico en bij twijfel dient u zelf uw huisarts of specialist te raadplegen.

THALGO

De THALGO-aanpak is gebaseerd op de grootste bron van werkstoffen…de zee Aan zeewater en algen wordt al eeuwenlang een geneeskrachtige en ontspannende werking toegekend. Deze komen samen in het Franse kuurmerk THALGO. Foto_Spa-shop-Talgo-productlijn_Sanadome De totale THALGO aanpak is gebaseerd op de grootste bron van werkstoffen…de zee Als pionier in het wetenschappelijk onderzoek naar de zee, heeft THALGO een unieke deskundigheid in het gebruik van zee-ingrediënten. Door het enorme potentieel van de algen te benutten en natuurlijke ingrediënten biedt THALGO doelmatige producten. Waar bestaat Thalgo uit? THALGO biedt voor elk huidtype, huid- en lichaamsconditie een uitgebreid assortiment aan doeltreffende verzorging. THALGO heeft een unieke deskundigheid in het gebruik van zee-ingrediënten. Het enorme potentieel van de algen en natuurlijke ingrediënten wordt benut. De zuivere formules van THALGO zijn vrij van parabenen en minerale oliën en hebben een uitzonderlijke huidtolerantie. Hoe werkt Thalgo? THALGO is geïnspireerd door Thalasso, een therapievorm die haar naam dankt aan de Griekse oergodin van de zee Thalassa, de moeder van alle leven in de zee. De zee, de oorsprong van alle leven op aarde is een enorme bron van actieve werkstoffen. Werkstoffen zoals vitaminen, aminozuren en proteïnen die onze huid en ons lichaam nodig heeft om in topconditie te komen of te blijven. Wist u dat zeewater nagenoeg dezelfde samenstelling heeft als ons bloedplasma, daarom zijn werkstoffen afkomstig uit de zee zo uiterst effectief! THALGO is in staat om deze bijzondere voordelen van de zee en algen te verwerken in haar producten en behandelingen. Foto_Spa-leverancier-thalgo-Sanadome        


Contact & Informatie

Heeft u nog vragen over de producten van Thalgo of Epionce of wenst u een behandeladvies, dan geven wij u graag persoonlijk advies op maat. Op alle andere dagen bent u natuurlijk ook van harte welkom. Wij adviseren u om een afspraak te maken zodat een van onze specialistes voor u klaar staat. Neem hiervoor contact op met de afdeling Informatie & Reserveringen: 024-359 72 96

 • Duurzaam ontharen / Ellipse

  Ontharing via het Ellipse Light System is een geavanceerde medisch verantwoorde licht- flitstechniek.

 • Duurzaam ontharen / Applisonix

  Applisonix is ’s werelds eerste klinisch bewezen ultrasound haarverwijdering systeem dat de oplossing biedt voor haargroei reductie van alle soorten haar en huidtypes.

 • Endermolift Lift 6 / LPG

  Een 100% natuurlijke anti-age booster met de ‘Lift M6’ van LPG, om ouderdomsverschijnselen efficiënt te behandelen.

 • Endermologie / LPG Nijmegen

  Lipomassage, een techniek van Endermologie®, biedt dé oplossing voor cellulite, plaatselijke vetophoping en huidverslapping. Op korte termijn weer een mooi silhouet krijgen behoort voortaan tot de mogelijkheden.

 • Microdermabrasie

  Een stralende huid als na een facelift! Cosmetisch zandstralen op microscopisch celniveau geeft een ongekend resultaat tegen rimpelvorming, pigmentvlekken, acné en huidbeschadigingen. Deze behandeling is niet te boeken tijdens de zomerperiode.

 • Skin Rejuvenation

  Invloeden van buitenaf versnellen het verouderingsproces van de huid. Hierdoor ontstaan in de loop der jaren onder andere pigmentvlekken en rode adertjes. Deze aandoeningen zijn nu goed te behandelen met flitslicht. Het geeft de huid weer een frisse en jonge uitstraling.