Het Huidverbetering & Anti-aging center bij Sanadome heeft zéér effectieve kuurbehandelingen met ongekend resultaat. Onze professionele specialistes zijn u graag van dienst.

Alle technieken die bij Sanadome gebruikt worden hebben een FDA goedkeuring; hun werkzaamheid en effectiviteit is aangetoond middels medische en wetenschappelijke studies. Bij alle Huidverbetering en Anti-age behandelingen krijgt u vooraf een een gratis huidanalyse en evaluatie van uw schoonheidsdoelstelling. De specialist stelt op basis van deze intake een op u afgestemd behandelingsprogramma voor. Informeert u bij uw zorgverzekeraar. Bij diverse indicaties is vergoeding mogelijk.

Anti Aging behandelingen:

 • Skin Rejuvenation

  Invloeden van buitenaf versnellen het verouderingsproces van de huid. Hierdoor ontstaan in de loop der jaren onder andere pigmentvlekken en rode adertjes. Deze aandoeningen zijn nu goed te behandelen met flitslicht. Het geeft de huid weer een frisse en jonge uitstraling.

 • No Needle Mesotherapie

  No Needle Mesotherapie is de nieuwste techniek op het gebied van insluizen van actieve werkstoffen. Geconcentreerde werkstoffen stimuleren huidverbetering en huidverjonging. Resultaten zijn onmiddellijk na de 1e sessie al te verwachten.

 • Microdermabrasie

  Een stralende huid als na een facelift! Cosmetisch zandstralen op microscopisch celniveau geeft een ongekend resultaat tegen rimpelvorming, pigmentvlekken, acné en huidbeschadigingen. Deze behandeling is niet te boeken tijdens de zomerperiode.

 • Epionce

  De sleutel naar echte schoonheid ligt in het herstellen van de huid van binnenuit. Epionce onthult het natuurlijk herstellend, versterkend en beschermend vermogen van uw huid.

 • Endermologie / LPG Nijmegen

  Lipomassage, een techniek van Endermologie®, biedt dé oplossing voor cellulite, plaatselijke vetophoping en huidverslapping. Op korte termijn weer een mooi silhouet krijgen behoort voortaan tot de mogelijkheden.

 • Endermolift Lift 6 / LPG

  Een 100% natuurlijke anti-age booster met de ‘Lift M6’ van LPG, om ouderdomsverschijnselen efficiënt te behandelen.

 • Duurzaam ontharen / Ellipse

  Ontharing via het Ellipse Light System is een geavanceerde medisch verantwoorde licht- flitstechniek.

 • Duurzaam ontharen / Applisonix

  Applisonix is ’s werelds eerste klinisch bewezen ultrasound haarverwijdering systeem dat de oplossing biedt voor haargroei reductie van alle soorten haar en huidtypes.