Vrijgezellenfeest in Nijmegen organiseren?

Sanadome Nijmegen is de ideale locatie om een vrijgezellenfeest, familie- vrienden- of vriendinnenuitje te organiseren. Vanaf 6 personen te boeken met keuze uit diverse workshops.

 

✓ Dagentree Thermen (9.00 - 23.30 uur)
✓ Cadeau: Sanadome badslippers t.w.v. €10
✓ Wellness salade naar keuze
✓ Cadeau voor de vrijgezel of jarige
Kies 1 workshop of behandeling:

 1. Workshops | €63 p.p.

  Keuze uit:
  • Make-up en advies | 50 min
  • OPI hand- en nagelverzorging | 50 min
  • Stretch & Relax | 45 min

  Make-up en advies  |  50 min: U wordt op een informele manier wegwijs gemaakt in het gebruik van een dagmake-up en de daarbij behorende verzorging. Een van de deelneemsters zal fungeren als model. Aan de hand van het model wordt geadviseerd hoe u een goede basis make-up aan kunt brengen. Om de huid van het model een goede basis te geven zal er een korte huidanalyse gedaan worden en worden er tips gegeven. Stap voor stap wordt het aanbrengen van een dagmake-up doorgenomen. Er is gelegenheid tot het uitproberen van eigen ideeën en het stellen van vragen.

  OPI hand- en nagelverzorging  |  50 min
  Mooie, verzorgde nagels van uw handen. Een OPI Hand- en nagelverzorging workshop van 50 minuten. Verbreed uw kennis op het gebied van OPI hand- en nagelverzorging samen met de Beauty specialisten van Sanadome.

  Stretch & Relax  |  45 min
  Harmonie tussen lichaam en geest. De Stretch & Relax sessie begint met een liggende oefening om de bewust wording van uw lichaam en de ademhaling te activeren. Vandaar uit gaat u staan en doet u oefeningen om het lichaam te rekken en strekken. Doorbloeding wordt geactiveerd en energie gaat stromen. Nauwkeurig worden alle spiergroepen behandeld. De 2e helft van de sessie bestaat uit een uitgebreide ontspanningsoefening. Lichaam en geest komen tot rust en ervaren een totale ontspanning.

 2. Behandelingen | €55 p.p.

  Keuze uit: Kraxenofen  |  Sabbia Med  |  Yoga Nidra

  Kraxenofen
  De Kraxenofen vindt zijn oorsprong in de Oostenrijkse Alpen. Dit is een stoombad op basis van warmte en kruidige Alpinehooi. U zit in een nis terwijl milde kruidenstoom langs uw rug omhoog stijgt. Doordat uw hoofd vrij blijft, voelt de warmte en stoom van de kraxenofen aangenaam aan. De uitwerking van de aromatische nevel heeft een behaaglijk effect op uw spieren en gewrichten. Voor maximaal 4 personen.

  Sabbia Med 
  In de Sabbia Med wordt middels lichttherapie een etmaal compleet met zonsopgang en zonsondergang gesimuleerd. Door de simulatie van zonlicht wordt vitamine D aangemaakt. Lichaam en geest worden positief beïnvloed. Het warme zand, de muziek en de aromatische geur zorgen ervoor dat u zich volledig ontspant.

  Yoga Nidra
  Slapend mediteren, het kàn! Liggend op verwarmt zand, neemt een ontspannende stem u mee op reis. Deze reis voert u diep de ontspanning in, naar ongekende belevingswerelden.
  Yoga Nidra is slapen met een spoor van bewustzijn. In India stelt men dat 1 uur Yoga Nidra gelijk staat aan maar liefst 4 uur slaap. Het is een krachtige, weldadige meditatietechniek waarbij u heel bewust en diep ontspant. 

€55 of €63 per persoon | Brochure.pdf
Boek dit arrangement onderaan de pagina.

Extra behandeling:

 1. Kraxenofen: max 4 pers

  De Kraxenofen vindt zijn oorsprong in de Oostenrijkse Alpen. Dit is een stoombad op basis van warmte en kruidige Alpine-hooi. U zit in een nis terwijl milde kruidenstoom langs uw rug omhoog stijgt. Doordat uw hoofd vrij blijft, voelt de warmte en stoom van de kraxenofen aangenaam aan. De uitwerking van de aromatische nevel heeft een behaaglijk effect op uw spieren en gewrichten. Duur: 20 minuten.

 2. Rasul: max 8 pers

  De Rasul is een klassiek, Oosters reinigingsritueel en werkt ontgiftend en ontslakkend. De Rasul reinigt uw huid intensief. Nadat u zichzelf van top tot teen heeft ingewreven met drie verschillende soorten intensief reinigende klei, verblijft u 30 minuten in de kruiden-stoomkamer met een temperatuur van ca. 45°C. Ter afsluiting scrubt u uw lichaam met zeezout. Uw huid is gereinigd en voelt na afloop weer fluweelzacht. Voor maximaal 8 personen.

 3. Sabbia med: max 10 pers

  In de Sabbia Med wordt middels lichttherapie een etmaal compleet met zonsopgang en zonsondergang gesimuleerd. Door de simulatie van zonlicht wordt vitamine D aangemaakt. Lichaam en geest worden positief beïnvloed. Het warme zand, de muziek en de aromatische geur zorgen ervoor dat u zich volledig ontspant. Duur: 45 minuten.

Extra workshop (vanaf 6 pers)

 1. OPI hand & nagel | €15 p.p. | 50 min

  Mooie, verzorgde nagels van uw handen. Een OPI Hand & nagelverzorging workshop van 50 minuten. De Beauty specialisten van Sanadome geven u meer kennis op het gebied van cosmetische hand- en nagelverzorging. Stap voor stap leert u uw nagels te verzorgen.

 2. Make-up & advies | €15 p.p. | 50 min

  “Oefening baart kunst!” Een Make up & Advies workshop van 50 minuten. U wordt op een informele manier wegwijs gemaakt in het gebruik van een dag make-up en de daarbij behorende verzorging. Een van de deelneemsters zal fungeren als model. Aan de hand van het model wordt geadviseerd de juiste basis make-up aan te brengen.

  Om de huid van het model een goede basis te geven zal er een korte huidanalyse gedaan worden en worden er tips gegeven. Stap voor stap wordt het aanbrengen van een dag make-up doorgenomen. Er is gelegenheid tot het uitproberen van eigen ideeën en het stellen van vragen.

 3. Colour Matching | €25,50 p.p. | 90 min

  Welk seizoenstype bent u? Een Colour matching workshop van 90 minuten. Samen met de kleurconsultant van Sanadome zoekt u naar de kleuren die het best passen bij uw huid, oogkleur en haar. Met behulp van de kleuren doeken / kleuren staaltjes wordt bepaald welk kleur type u bent. Een kleuren profiel kaart krijgt u mee en u kunt een uitgebreide kleuren waaier aanschaffen.

 4. Stretch & Relax | €15 p.p. | 50 min

  Harmonie tussen lichaam en geest. Deze workshop is gericht op het verbeteren van de soepelheid van uw spieren. Ze helpen u ontspannen en stimuleren de recuperatie van het lichaam.

Extra hapjes & drankjes:

Glaasje Prosecco € 6,50 per glas
High tea |  €18,50 p.p.
   - Assortiment van zoete en hartige hapjes
   - Onbeperkt koffie en thee
Koffie of thee met gebak | €8,00 
 Dagmenu of buffet| € 39,95