Sanadome eerste 4-sterren Superior Hotel in Nijmegen

Sanadome Hotel & Spa mag zich volgens de Europese Hotelclassificatie als eerste hotel in Nijmegen een 4-sterren Superior Hotel noemen. Hotelsterren.nl beoordeelt in opdracht van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en heeft dit afgelopen week bekend gemaakt.

In 2016 is de Nederlandse hotelclassificatie overgegaan in een nieuwe Europese classificering. Het wordt voor hotelgasten hierdoor makkelijker om hotels in Europa met elkaar te vergelijken. Hotels hebben sindsdien de mogelijkheid om naast de classificatie van 1 tot 5 sterren een Superior status te verdienen. Sanadome Hotel & Spa was officieel al een 4-sterrenhotel en voldoet volgens de nieuwe classificatie nu dus aan de norm van een 4-sterren Superior Hotel.

“Service, gastvrijheid en comfort staan hoog in het vaandel bij Sanadome. We zijn ontzettend trots dat dit nu wordt beloond met de 4-sterren Superior classificatie”, aldus General Manager Joost den Bieman. Sanadome behoudt deze nieuwe classificatie in ieder geval voor de komende vier jaar. Het sterrenschild dat het hotel heeft ontvangen zal een prominente plaats krijgen in het hotel.

Meer info Hotelsterren.nl
Sanadome 4-sterren Superior Boek hotelkamer