THERMEN: ONTSPANNEN IN THERMAAL WATER UIT EIGEN BRONNEN

Sanadome is een toonaangevend wellnessbedrijf; in onze baden stroomt mineraalrijk Thermaal water uit eigen bronnen. Een zoetwaterbron en een thermaal zoutwaterbron. Het water is voorzien van zouten, mineralen en metaalionen en geven het bronwater een heilzame werking. Het water in onze Thermen heeft een minimale temperatuur van 33°C. Naast het ontspannende en zuiverende effect van het warme, thermale water heeft het een bijzonder verzachtende werking en een positief effect op spieren en gewrichten.

HET PERFECTE DAGJE UIT IN NIJMEGEN

Een bezoek aan de Thermen is dé locatie om een ontspannend vrijgezellenfeest, familie-, vrienden- of vriendinnenuitje te organiseren. Vanaf 6 personen kunt u een verwenarrangement boeken met keuze uit originele workshops! Kinderen: Kinderen jonger dan 8 jaar hebben geen toegang tot de Thermen, kinderen van 8 tot 14 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene.

De Thermen zijn alleen te bezoeken in badkleding, ook in de stoom- en mintkamer!

Lees hier meer over ons eigen bronwater, zoet en zout.

Vindt u het leuk om advies te krijgen over uw huid en make-up? Bij Sanadome, in de SpaShop kunt u altijd gratis advies krijgen door een van onze huidspecialisten. Vraag ernaar bij de Thermenreceptie.

Carla van Donselaar - Floor Manager Health & Beauty