1. FLOW | international cuisine

    ONTBIJT
    Hotelgasten ontbijten van een luxe en uitgebreid ontbijtbuffet.

    LUNCH 
    De perfecte locatie in Nijmegen voor een zakelijke lunch of voordat u gaat shoppen in de leukste winkelstad van Gelderland. 

    DINER
    In Flow restaurant Nijmegen geniet u van á la carte specialiteiten, aantrekkelijke menu’s of van het luxe Flavours of the World buffet. 

    Meer informatie

  2. Openingstijden Flow

    Ontbijtbuffet
    Ma – vr  | 07.00 – 10.30 uur
    Za – zo | 08.00 – 11.00 uur

    Lunch á la carte
    Dagelijks | 12.00 – 17.00 uur

    Diner á la carte & buffet
    Dagelijks | 18.00 – 22.00 uur

  3. Menukaarten Flow
  1. NINETY | private dining

    Ninety is een stijlvol restaurant met lounge, open haard en private bar.  Wij kunnen Ninety exclusief voor u reserveren, een mooie locatie in Nijmegen voor (besloten) bijeenkomsten tot circa 100 personen. Perfect voor bijvoorbeeld een groepsdiner, familiediner, receptie, jubileum of bedrijfspresentatie.

    Meer informatie
    Ninety brochure

  2. Openingstijden Ninety

    Diner
    Vr – za | 18.00 – 22.00 uur

    Private dining, familiediner, receptie, bedrijfspresentatie
    Op afspraak exclusief voor u te reserveren.

  3. Menukaart Ninety
  1. THE CLUB LOUNGE | bar & terrace

    Midden in de levendige en gezellige sfeer van onze lobby, vindt u de Club Lounge en bar. Geniet van een á la carte lunch, een borrel aan de bar of een aperitief voor uw diner in restaurant Flow bij de open haard.

    Meer informatie

  2. Openingstijden Club Lounge

    Openingstijden Club Lounge
    Dagelijks | 08.00 – 01.00 uur

  3. Menukaart Club Lounge
  1. MARINA | spa restaurant

    Marina is een self service restaurant gelegen in de Thermen waar u (in badkleding of badjas) kunt genieten van een kopje koffie met gebak, verse broodjes of een compleet dagmenu.

    Meer informatie

  2. Openingstijden Marina

    Ma – zo | 12.00 – 22.00 uur

  3. Menukaart Marina
  1. BREEZE | spa Lounge

    Spa Lounge Breeze bevindt zich in de Thermen van Sanadome. Wij nodigen u van harte uit om hier gezellig bij te kletsen onder het genot van een kop koffie met gebak of een gezonde maaltijdsalade. 

    Meer informatie

     

  2. Openingstijden Breeze

    Dagelijks  |  09.00 – 23.30 uur

     

  3. Menukaart Breeze

RESTAURANT NIJMEGEN

Het keukenteam van Sanadome kookt internationaal georiënteerd onder leiding van bevlogen en gepassioneerde topkoks. Zij koken met duurzame, dagverse en waar mogelijk lokale producten. In alle restaurants van Sanadome bieden we heerlijke alternatieven voor veganisten, vegetariërs of mensen die een speciaal dieet volgen.

Albert van Rheede is letterlijk én figuurlijk de goedgemutste executive chef van onze, al zeggen we het zelf, uitstekende keuken. De topkoks Albert, Jacco, Sebastiaan en hun team koken met wat het land, bij voorkeur in de buurt, hen brengt. Met verstand van vers en gezond. “Wij gaan voor de pure smaak en letten op de afkomst van onze producten en of ze op natuurlijke wijze zijn geteeld en gekweekt. In restaurant Ninety bieden we fantastische menu’s voor een besloten groepsdiner tot wel 100 personen. Ideaal voor een zakelijk diner of een groepsdiner met familie en vrienden.”

restaurant nijmegen restaurants biologisch diner groepsdiner zakelijk diner exclusief sanadome

Albert van Rheede

Executive chef | voedingsdeskundige | imker

“Eerlijke producten, mooie gerechten en gezonde voeding zijn mijn drijfveer. Mijn passie ligt bij de Aziatische keuken. Ik heb mijn ervaring opgedaan in diverse restaurants en internationale hotels.”
Albert is daarnaast afgestudeerd voedingsdeskundige en imker; hij verzorgt de bijenvolken van Sanadome.

restaurant nijmegen restaurants biologisch diner groepsdiner zakelijk diner exclusief sanadome

Jacco Beck

Kitchen chef | voedingsdeskundige

“Ik heb veel ervaring opgedaan bij onder andere het Amstel hotel, Chalet Brakkestein en restaurant De Schat in Nijmegen. Altijd met oog voor detail en respect voor de pure smaken van mijn ingrediënten. Ik kook graag de internationale keuken; ik ben voortdurend op zoek naar verrassende smaakcombinaties.”

restaurant nijmegen restaurants biologisch diner groepsdiner zakelijk diner exclusief sanadome

Sebastiaan Ruys

Sous chef | restaurant Nijmegen

“Ik kook graag de klassieke Franse, Italiaanse en Aziatische keuken. De kreeft op onze menukaart is mijn signature dish; een echte aanrader! De verfijnde bereiding heb ik mogen leren van Paul Fagel in restaurant Arsenaal in Naarden. Daarnaast heb ik veel werkervaring opgedaan als chef-kok bij Chalet Brakkestein.”

Wij houden rekening met uw allergieën, intolerantie en dieetwensen.

Vegan Friendly

2ei2gluten2lupine2melk2mosterd2noten2pindas2schaald2selderij2sesamsaad2soja2vis2weekdieren

DE KOKS VAN SANADOME VERTELLEN...

ONZE LEVERANCIERS VOOR DE KEUKEN