Persberichten Sanadome | Sanadome | Hotel & Spa Nijmegen
10Apr 2017

Geweldig, we hebben gewonnen! Sanadome Hotel & Spa Nijmegen is het ‘Beste Uitje van Gelderland 2017’ geworden! Met een 8.77 heeft Sanadome het hoogste cijfer behaald in de categorie Wellness en is daarom bovenaan geëindigd.  Namens het hele team Sanadome danken we u voor uw stem en zien u graag binnenkort bij Sanadome.  

06Jan 2016

PERSBERICHT Nijmegen, 6 januari 2016 Sanasport Health Club dringt met FMS screening de kans op blessures terug Met het Functional Movement System biedt Sanasport Health Club een nieuwe screening waarbij bewegingspatronen en lichaamsbeperkingen van sporters worden bekeken. Voor zowel beginnende als (ver) gevorderde sporters is Functional Movement System (FMS) een tool om de zwakke punten van […]

18Mrt 2014

Per 1 april 2014 opent Sanadome de deuren van Sanasport Health Club. Zeven dagen per week fitness met ruime openingstijden en altijd sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut of deskundig fitnessinstructeur. Oftewel sporten op een verantwoorde manier, zowel individueel als in groepsverband met als resultaat vitaal worden of blijven. De nieuwste fitnessapparatuurSanasport Health Club in […]

11Feb 2014

De plastisch chirurgen van Esthetiek Nijmegen en de schoonheidsspecialisten van Sanadome gaan nauw samenwerken. Onder één dak in Sanadome Nijmegen bieden wij een op elkaar afgestemd behandelplan voor beauty, huidverbetering, anti-aging en plastische ingrepen. Karolin de Vries, Health & Beauty Manager Sanadome, legt de reden voor de samenwerking uit: “Onze schoonheidsspecialisten krijgen vaak vragen over […]

06Feb 2014

Parel na een jaar weer terug in Sanadome Precies een jaar geleden deed Jacco Beck, chef-kok bij Sanadome een bijzondere vondst. Tijdens de voorbereidingen van het Flavours of the World dinerbuffet, vond hij een parel in een oester. Het was niet meteen bekend dat de parel, van 7mm, een bijzondere vondst was. Dat bleek later […]

02Feb 2013

Chef-kok bij Sanadome vindt grote parel in oester Zaterdag 2 februari j.l. deed Jacco Beck, chef-kok bij Sanadome een bijzondere vondst. Tijdens de voorbereidingen van het ‘Flavours of the World diner buffet’ dat iedere vrijdag- en zaterdagavond wordt geserveerd, vond hij een parel in een oester. Jacco Beck (chef-kok bij Sanadome) vertelt; ‘Ik was zeer […]

 

O’Sullivan bij Sanadome

Eén van Chef kok Alberts favoriete producten is het O’Sullivan-vlees, afkomstig van het Irish Angus-rund. Persoonlijk bezocht hij met Fresh Partner Kaldenberg in Ierland de veehouderij om met eigen ogen te zien waaraan dit vlees zijn uitmuntende kwaliteit te danken heeft. Vanaf jonge leeftijd mogen de dieren naar hartenlust grazen op de uitgestrekte Ierse weiden. Hier doen ze zich te goed aan het sappige gras en kruiden-plantjes die in het gunstige Ierse zeeklimaat overal groeien.
OSullivan

 

 

 

 

Sanadome in de Media: