Meestgestelde vragen – Sanadome | Sanadome | Hotel & Spa Nijmegen

MEEST GESTELDE VRAGEN

Geldigheid:
Onze cadeaubonnen blijven onbeperkt geldig. De geldigheidsduur van één jaar, zoals vermeld op alle uitgegeven bonnen, is van toepassing bij eventuele prijsverhogingen (er kan dus een bijbetaling gevraagd worden) Alle cadeaubonnen zijn inwisselbaar voor de destijds uitgegeven waarde en voor alle mogelijke diensten, producten, behandelingen of arrangementen. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

Online inwisselen:
Cadeaubonnen kunt u nog niet gebruiken als online betaalmiddel. Indien u telefonisch reserveert kunt u wel een cadeaubonnummer doorgeven. U dient de cadeaubon nog wel mee te nemen tijdens u verblijf, zodat wij hem in kunnen nemen.

Bestellen:
Op deze pagina vindt u alle informatie over het bestellen van een Sanadootje (cadeaubon).

De Rack Rate van Spa Hotel Sanadome is € 139 per persoon per nacht o.b.v. een 2-persoons kamer. Dit is de prijs van een hotelkamer wanneer er geen last minutes, arrangementen of aanbiedingen beschikbaar zijn. Kortingspercentages en tarieven van acties en aanbiedingen hebben de reguliere kamerprijs als basistarief.  

Er zijn geen vaste Last Minute prijzen voor bepaalde data. 
Last minute tarieven worden afgegeven op basis van de beschikbaarheid. De beschikbaarheid is aan veranderingen onderhevig en hierdoor kunnen de tarieven op elk moment wijzigen. Om deze reden stellen wij als voorwaarde, dat een gemaakte reservering of boeking niet meer gewijzigd kan worden.

Wij verzorgen elk jaar met veel succes een zeer compleet verzorgd Vierdaagse arrangement.

Het vierdaagse arrangement omvat het volgende:
Elke ochtend kunt u vanaf 02.45 uur aanvangen met ons uitgebreid ontbijtbuffet. Bij het ontbijt kunt u zelf een lunchpakket samenstellen. Gedurende de wandeldagen staan onze medewerkers voor u klaar langs de route met een eigen verzorgingspost en een gratis blarenprik-service. ’s Avonds serveren wij in onze restaurants een wisselend internationaal buffet. Vrijdags sluiten wij af met een feestelijke barbecue. Met andere woorden letterlijk van alle gemakken voorzien en na afloop van de dagelijkse etappes kunt u zich van top tot teen laten verwennen.

+ Meer 4-daagse informatie

INCHECKEN HOTEL | vanaf 14.00 uur
UITCHECKEN HOTEL | voor 12:00 uur

U kunt gedurende uw hele verblijf in Sanadome van 09.00 – 23.30 uur onbeperkt gebruik maken van onze Thermen. Indien u al gebruik wilt maken van de Thermen voordat u in- of uitgecheckt bent kunt u uw koffers kwijt in het bagagedepot naast de hotelreceptie.

Vooraf reserveren voor de toegang van de Thermen en de basis dagarrangementen is mogelijk, maar niet verplicht. Het vooraf reserveren van een hotelovernachting, behandelingen en arrangementen is aan te raden i.v.m. beschikbaarheid. Wij helpen u graag bij het maken van deze reservering. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Informatie & Reserveringen via telefoonnummer 024-359 72 80. Of stel uw verblijf eenvoudig zelf samen op deze website.

Onze thermen bieden geen saunafaciliteiten. Er is wel een mint- en stoomkamer, deze worden net als alle andere faciliteiten in badkleding bezocht.

Badjas en handdoeken kunt u bij aankomst huren of zelf meebrengen. Het dragen van badslippers wordt geadviseerd, deze zijn te koop bij de Thermenreceptie voor € 9,95.

HOTEL | Kinderen tot en met 12 jaar slapen gratis op de hotelkamer van de ouders.
THERMEN | Onze faciliteiten zijn niet op kinderen ingericht, daarnaast bezoeken veel gasten onze baden vanwege de rust en voor ontspanning. Sanadome kent geen speciaal tarief voor kinderen. Kinderen zijn welkom, vanaf 8 jaar of ouder. Kinderen vanaf 8 jaar tot 14 jaar zijn alleen welkom onder begeleiding van een volwassene.

In het algemeen is het aan te raden Sanadome te bezoeken. Zwemmen in warm thermaal water heeft doorgaans een zeer ontspannend effect, wat vanzelfsprekend ook bij zwangerschap gunstig uitpakt!

Zwangerschap kan mogelijk (in het uiterste geval, bij evt. ernstige contra-indicaties) een negatief advies inhouden voor een bezoek aan Sanadome. Hierbij gaat het in het bijzonder om het ondergaan van bepaalde behandelingen. Een medisch advies kan en mag door niemand anders gegeven worden dan een arts of behandelend specialist. Het is medewerkers van Sanadome dus geboden, te allen tijde mensen met vragen op medisch gebied door te verwijzen

Wij hebben ook speciale behandelingen voor de zwangere vrouw.

Het Landelijk Bureau Toegankelijkheid heeft een toegankelijkheidsmeting gedaan. Zij hebben vastgesteld dat onze accommodatie geschikt is voor mensen met een functiebeperking.

In onze thermen zijn drie badliften aanwezig (in het groot thermaal binnenbad, zoutwaterbad en het buitenbad).
Er zijn twee hotelkamers voor minder validen beschikbaar. Deze kamers beschikken over een bredere deuringang, douche in plaats van een bad met douchestoeltje en er is een invalidenalarm. Daarnaast zijn er meerdere invalidentoiletten op diverse locaties in Sanadome.

De Thermen zijn 365 dagen per jaar te bezoeken. In de Thermen is het dragen van badkleding altijd verplicht, ook in de stoom- en mintkamer.

#badpak #badkledingdag #Badpakkendag #Badpakkendag