Behandelingen & Workshops

Sanadome is de ideale locatie om een vrijgezellenfeest, familie,- vrienden,- of vriendinnen-uitje te organiseren. Voor minimaal 6 personen kunt u uw verblijf uitbreiden met een heerlijke behandeling die geschikt is voor groepen of een leuke en originele workshop.


Behandelingen geschikt voor groepen:

U kunt uw arrangementen uitbreiden met behandelingen die geschikt zijn voor groepen:

Kraxenofen:  maximaal 4 personen
Rasul:            maximaal 8 personen
Sabbia Med: maximaal 10 personen
Yoga Nidra:  maximaal 10 personen (Nieuw)


Workshops

De workhops zijn ook los te reserveren vanaf 6 personen.
(prijs is op aanvraag bij minder dan 6 personen) 

Make-up & advies€10 p.p.
50 minuten

Oefening baart kunst!” Een Make up & Advies workshop van ± 50 minuten. U wordt op een informele manier wegwijs gemaakt in het gebruik van een dag make-up en de daarbij behorende verzorging. Een van de deelneemsters zal fungeren als model. Aan de hand van het model wordt geadviseerd de juiste basis make-up aan te brengen.

Om de huid van het model een goede basis te geven zal er een korte huidanalyse gedaan worden en worden er tips gegeven. Stap voor stap wordt het aanbrengen van een dag make-up doorgenomen. Er is gelegenheid tot het uitproberen van eigen ideeën en het stellen van vragen.

OPI Hand-& Nagelverzorging€10 p.p.
50 minuten

Mooie, verzorgde nagels van uw handen. Een OPI Hand- en nagelverzorging workshop van ± 50 minuten. De Beauty specialisten van Sanadome geven u meer kennis op het gebied van cosmetische hand- en nagelverzorging. Stap voor stap leert u uw nagels te verzorgen.


Colour Matching€25 p.p.
90 minuten

Welk seizoenstype bent u? Een Colour matching workshop van ± 90 minuten. Samen met de kleurconsultant van Sanadome zoekt u naar de kleuren die het best passen bij uw huid, oogkleur en haar. Met behulp van de kleuren doeken / kleuren staaltjes wordt bepaald welk
kleur type u bent. Een kleuren profiel kaart krijgt u mee.
 
Tevens is er een mogelijkheid om een uitgebreide kleuren waaier aan te schaffen.

 

Stretch & Relax€9 p.p.
50 minuten

Harmonie tussen lichaam en geest. Deze workshop is gericht op het verbeteren van de soepelheid van uw spieren. Ze helpen u ontspannen en stimuleren de recuperatie van het lichaam.


Informatie en reserveringen

Meer informatie en reserveringen over activiteiten en behandelingen voor groepen kunt u terecht bij de afdeling Groepen Reserveringen op telefoonnummer:
024 - 359 72 04